Με δυο γκολ σε διάστημα δυο λεπτών (70΄, 72΄) ο Όμηρος Νεοχωρίου πήρε τους τρείς βαθμούς της νίκης απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Αλυζίας και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση για την ΑΕ Αλυζίας απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Όμηρο Νεοχωρίου.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή της μπάλας , αλλά πολύ δύσκολα δημιουργούσαν τελικές προσπάθειες για γκολ. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν σωστά και οργανωμένα, και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν γκολ. Ο τραυματισμός του Λυγκώνη στο 18΄και η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Αποστολάκης στο 32΄, έδωσε στους γηπεδούχους αριθμητικό πλεονέκτημα και έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη.

Μέχρι να έρθουν τα γκολ για τους ποδοσφαιριστές του Ομηρου οι φιλοξενούμενοι στο 44΄με τον Ταμπάκη και 48΄με τον Σκέντο είχαν τις ευκαιρίες τους να πάρουν προβάδισμα.

Ο Παπαθανασίου στο 70΄με μακρινό σουτ και ο Κουκουρδέλης στο 72΄ πέτυχαν τα γκολ του Ομηρου Νεοχωρίου.

 

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Ζαχαράτος, Παναγιωτόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Όμηρος Νεοχωρίου (Σπύρος Κότσαλος)

Ζέρβας, Παπανικολάου, Τρικαλινός, Κόκκαλης, Ξάνθης, Διαμαντόπουλος, Κουκουρδέλης, Τσιφοπανόπουλος, Γιαβρούτας (85΄Λαγός), Τρικαλινός Γ., Παπαθανασίου

Α.Ε. Αλυζίας (Σπύρος Καυμενάκης)

Γιαννείος, Γεωργαλής Β., Παπανικόλας, Φραγκογιάννης, Λυγκώνης Β. (18΄Σκέντος), Ζέππος (77΄Οικονόμου), Αποστολάκης, Δρακάς (77΄Γεωργαλής Ι.), Ταμπάκης, Γεωργαλής Α., Κεραμίδας