Ο Αστέρας Τρίπολης καλεί τον κόσμο στον «τελικό» με τον Παναιτωλικό, δίνοντας σε κάθε κάτοχο διαρκείας μία πρόσκληση για το εν λόγω ματς.

Στον Αστέρα θέλουν νίκες με Παναιτωλικό και Κηφισιά, ώστε ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων της Λαμίας να τον φέρει στην 6άδα.

Οι άνθρωποι της ομάδας, δε, δίνουν σε κάθε κάτοχο διαρκείας μία πρόσκληση ώστε να υπάρξει συστράτευση και να βοηθήσει ο κόσμος με τη φωνή του για να έρθουν οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί.

Η ανακοίνωση των κιτρινομπλέ:

«Ο σεβασμός προς τους φιλάθλους αποτελεί για την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Το διάστημα της απουσίας σας για δύο μήνες από το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και από το πλευρό της ομάδας, ήταν για εμάς, όπως και για όλους εσάς, μια πολύ δύσκολη περίοδος.

Με επίγνωση της προσμονής που δημιουργεί η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και η επιθυμία σας να παρακολουθήσετε ξανά από κοντά την αγαπημένη σας ομάδα, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προσφέρει στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας μία επιπλέον δωρεάν πρόσκληση στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Είναι η ελάχιστη πράξη καλής θέλησης και ευγνωμοσύνης προς όλους εσάς για τη μακροχρόνια στήριξή σας. Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δικαιούται μία δωρεάν πρόσκληση στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, την οποία μπορεί να προμηθευτεί από το Star Store τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων και την ημέρα του αγώνα, 19 Φεβρουαρίου, από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 15:00 έως και την έναρξη στις 18:00.

Την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου γεμίζουμε ξανά το γήπεδό μας.

Δίνουμε και πάλι ραντεβού στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για να χειροκροτήσουμε από κοντά την ομάδα μας και να πανηγυρίσουμε μία σημαντική νίκη.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!».