Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αστέρας Καμαρούλας και Άρωμα Βαρετάδας , σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Ρηγανά με το τελικό 1-1 να θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18΄με τον Ι. Καβαλλάρη, μετά από κάθετη μπαλιά στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων, και το εύστοχο πλασέ του σκόρερ.

Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Άρωμα Βαρετάδας δημιούργησαν ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ στο 25΄με τον Φίλο και τον Μπιστιντζάνο, απομάκρυνε την μπάλα ο Τάγκαλος, καθώς και στο 35΄σε τετατετ του Φ. Σαφάκα, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι αλλαγές του Π. Βραχωρίτη έδωσαν ώθηση στον Αστέρα για ανατροπή, η ισοφάριση ήρθε γρήγορα (49΄) μετά από ατομική προσπάθεια του Γαλαζούλα και σουτ του Κουκουγιάννη η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα (1-1).

Με Ζιάγκα και Παναγιωτόπουλο είχε τις ευκαιρίες ο Αστέρας να πάρει την νίκη, χωρίς να τα καταφέρει. Ευκαιρίες είχαν και οι φιλοξενούμενοι με Φίλο και Ι. Καβαλλάρη, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Διαιτητής : Ζυγάς,

Βοηθοί :  Λύσσαρης, Ροδάτος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης):

Τάγκαλος,  Αριστόπουλος, Καπέλης (70′ Ζωγράφος), Γιώτης (46′ Ζάγκας), Κωστής, Σ. Παναγιωτόπουλος,  Σαμψώνας (84′ Τσακανίκας), Ξηροκώστας (46′ Ζαμπάρας), Δήμος, Ελευθερίου (46′ Γαλαζούλας), Κουκουγιάννης.

Άρωμα Βαρετάδας (Κώστας Χαρδαλιάς): 

Καραγκούνης, Ε. Σαφάκας, Παπαχαραλάμπους (75′ Διαμαντής), Ν. Καβαλλάρης, Παππάς, Μ. Παπανίκος (60′ Αργύρης), Ι. Καβαλλάρης, Μπιστιντζάνος, Φ. Σαφάκας, Φίλος, Γ-Π. Χαρδαλιάς.

Δείτε φωτογραφίες :