Με την δύναμη ….των 30 περίπου φιλάθλων του Αχιλλέα που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αμφιλοχίας, ο Αχιλλέας Γραμματικούς πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του γηπεδούχου Νέου Αμφίλοχου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν επιθετικά την αναμέτρηση και στο πρώτο πεντάλεπτο πέτυχαν δύο γκολ. Με το ξεκίνημα λοιπόν ο Α. Θεοδωρόπουλος άνοιξε το σκορ, για να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του στο 5΄ο Κ. Κοκορώνης.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (43΄), ο Λούντζης μείωσε για τον νέο Αμφίλοχο, για να διαμορφώσει το τελικό 1-3 και πάλι ο Κ. Κοκορώνης στο 65΄.

Μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής, ο Αχιλλέας Γραμματικούς ανέβηκε στους 13 βαθμούς, ενώ ο Αμφίλοχος παρέμεινε στους 10 βαθμούς

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Διώτης,  Μπελέσης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Νέος Αμφίλοχος (Γιώργος Ταράσης)

Κατσικοκέρης Ορ., Κατσικοκέρης Γρ.(46΄Παπαγεωργίου), Αγρογιάννης Χρ., Σκούτας Ν., Θεοδωράκης Σ., Αγρογιάννης Χ.(83΄Τάτσης), Ρουσσαρόλο Α.(46΄Ζιώγας), Ρόκος Δ., Σπανός, Λούντζης, Ρουσσαρόλο Ι.(60΄Μίγδος Π.)

Αχιλλέας Γραμματικούς (Κώστας Θεοδωρόπουλος)

Θεοδωρόπουλος Γ., Τσάγκαλος(63΄Καλύβας Η.) , Ζάχος Δ., Τραγουλιάς Α., Σταμούλης Ι., Κουτρουλιάς Κ., Λυκογεώργος Π.(87΄Τσάτσος), Κοκορώνης Κ., Θεοδωρόπουλος Ι.(52΄Ζάχος Ν.), Θεοδωρόπουλος Α., Τζαβέλας Α.(46΄Αλέρτας)

Πλούσιο φωτορεπορτάζ σε επόμενο άρθρο