Ο Όμηρος Νεοχωρίου δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί και έκανε πραγματικότητα την επιστροφή στην Α΄κατηγορία ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Νεοχωρίου, όντως ανώτερη σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος κατέκτησε δίκαια την πρώτη θέση, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη Αιτωλικού οι ποδοσφαιριστές του Ομηρου επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά την ανωτερότητά τους και νίκησαν με 3-0 τον Άρη Αιτωλικού.

Ο Κουκουρδέλης στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου έδωσε το προβάδισμα στον Όμηρο. Στο 65΄ο Τσιφοπανόπουλος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, και στο 76΄και πάλι ο Κουκουρδέλης διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

43 οι βαθμοί για τον Όμηρο Νεοχωρίου μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής. 33 βαθμοί για τον δεύτερο Άρη Αιτωλικού, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας (1ος  όμιλος)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Ομηρου συγκεντρώθηκαν  στο κέντρο του γηπέδου και πανηγύρισαν την επιστροφή του συλλόγου στην κατηγορία των μεγάλων του νομού μας.

 

Διαιτητής : Σαφαρίκας

Βοηθοί : Κοκμοτός, Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Αιτωλικού (Νίκος Καβαλιέρης)

Ράπτης (21΄Κουτρουμπης), Φούντας, Ψαθάς, Παπαδάτος, Φλωρόπουλος, Φράγκος Λ., Βασόπουλος, Παπαναστασίου (28΄ λ.τρ. Καβαλιέρης), Καρακώστας (46΄ JAUPAJ), Λυκούδης, Βασιλείου (33΄ λ.τρ. Κανταρέλος)

Όμηρος Νεοχωρίου (Σπύρος Κότσαλος)

Ζέρβας, Παπανικολάου, Τρικαλινός Γ., Κόκκαλης, Μπουργαζας (87΄Τσόλας), Διαμαντόπουλος, Κουκουρδέλης, Τσιφοπανόπουλος, Παπαθανασίου (48΄Ξάνθης Α.), Γιαβρούτας (87΄ Ντούρο Μ.), Ξάνθης