Με γκολ του Δ. Τσιλιγιάννη στο 31΄ η Αναγέννηση Ρίγανης νίκησε με 1-0 την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου β΄ σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας που έγινε την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο της Ρίγανης. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη. (Φωτο από το ματς των δυο ομάδων στον πρώτο γύρο)

Καλή εμφάνιση παρά την ήττα για την νεανική ομάδα του Γιώργου Αρμύρα, που έκαναν ντεμπούτο οι 14χρονοι Στέλιος Καρράς και Δημήτρης Αναστασίου.

Η «Ένωση» είχε δοκάρι στο 21΄με τον Νικολέτα, χαμένο τετατετ με τον Ακαρέπη, απομάκρυνε την μπάλα ο τερματοφύλακας της Αν. Ρίγανης, Χαραλάμπους στο 50΄, και δεύτερο δοκάρι στο 65΄με τον Γκρίζη.

Ευκαιρίες είχαν και οι γηπεδούχοι κυρίως με τον Δ. Τσιλιγιάννη, στο 27΄, και 63΄.

Μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής η Αναγέννηση Ρίγανης βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, ενώ η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου β΄ στην 5η θέση με 15 βαθμούς

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Ροδάτος, Θώδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Ρίγανης ( Γεράσιμος Γραμμένος)

Χαραλάμπους Ν., Κουτρουμάνος Π., Σκεπετάρης, Σταμάτης, Χαραλάμπους Γ.(69΄Σαμαράς), Τσιλιγιάννης, Κουτρομάνος Δ. (83΄Χαραλάμπους Χ-Π), Νικολλα, Μιχαλόπουλος, Τσιλιγιάννης Δ., Παλαιοπάνος (50΄Μάκα)

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου β΄ (Γιώργος Αρμύρας)

Κουβαράς, Νικολέτας, Λιοπύρης, Κωστόπουλος (25΄Καρδαράς), Πατσαλός, Τσόλκας, Ακαρέπης, Κωσταράς, Καρράς (53΄Αναστασίου), Γκρίζης, Καραμπλιάνης