Μία νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των μικτών ομάδων ΕΠΣ Αιτ/νίας, απέναντι στις ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας,  στους αγώνες που διεξήχθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο γήπεδο του Ρηγανά στο Αγρίνιο, για την 5η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Συγκεκριμένα η Κ14 γνώρισε την ήττα με 3-2, και η Κ16 νίκησε την αντίστοιχη της Αχαΐας με 3-2

Αναλυτικά

Κ14

Η Μικτή Ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ηττήθηκε με σκορ 3-2 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Αχαΐας. Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας προηγήθηκε στο 8΄με τον Κολτσίδα. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 16΄με τον Φλώρο, και πήραν προβάδισμα στο 21΄με τον Σακελλαρόπουλο, και ο Μπιρλής στο 58΄πέτυχε το τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους 1-3. Το τελικό αποτέλεσμα (2-3) διαμορφώθηκε στο 75΄με τον Σαλαγιάννη.

Ο προπονητής Γιάννης Ντζιβανάκης χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές

Κ14 Μικτή Αιτωλοακαρνανίας

Ζησιμόπουλος, Μπρούνος, Παπαλέξης (48′ Κουμπαρούλης), Ντελής (72′ Κατσίκας), Ασπρογιάννης, Μπέτσικας, Τσάπαλης, Σαμαλέκος (60′ Σαλαγιάννης), Κολτσίδας (60′ Ρόμπολας), Τσατσαράγκος, Ζόχιος (48′ Γερόλυμος).

 Κ16

Η Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας πέτυχε μεγάλη νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στην αντίστοιχη της Αχαΐας .

Οι ποδοσφαιριστές της Αιτωλοακαρνανίας προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Θανασιού στο 15΄και Αγρογιάννη στο 25΄. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι σε διάστημα τεσσάρων λεπτών ισοφάρισαν με γκολ του Κορφιάτη στο 53΄ και του Χαβάνη στο 56΄. Το νικητήριο γκολ για την Αιτωλοακαρνανία πέτυχε ο Θανασιός στο 57΄.

Ο προπονητής Βαλάντης Ζώης χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές

Κ16 Μικτή Αιτωλοακαρνανίας

Λιάκας, Γκορόγιας, Αγρογιάννης Χ., Νικολέτας (73′ Τσαχρήστος), Γκόλιας (59′ Πανίτσας), Φωλιάς, Θανασιός, Καραλής, Λαυράνος (64′ Καγκάδης), Χασάνης (59′ Δεματάς), Τόλης.