Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ, που υπηρετεί με πάθος και από την θέση του team manager ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Είχε θητεύσει με επιτυχία στον Δικέφαλο, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει για το κλαμπ η πρόοδος της ομάδας.

Και πλέον από άλλο πόστο προσφέρει ενεργά στον Δικέφαλο την τελευταία τετραετία.  Την Κυριακή θα τιμηθεί από την διοίκηση του Παναιτωλικού ο Θεοδωρίδης ως το πιο σύγχρονο 10άρι της ιστορίας της ομάδας.

Στις δηλώσεις του, στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο Γιώργος Θεοδωρίδης είπε αρχικά για την βράβευση που του ετοιμάζουν από την διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου: “Είναι πολύ τιμητικό το γεγονός ότι η διοίκηση του Παναιτωλικού αποφάσισε να με βραβεύσει. Επικοινώνησαν μαζί μου και τους ευχαριστώ θερμά για την επιλογή αυτή”.

Όσο για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ είπε: “Είναι υποστηρικτικός ο ρόλος μου στην ομάδα Νέων Κ19, είμαι κοντά στα νέα παιδιά και θα πρέπει να στηρίξουμε τα νέα παιδιά. Ρόλος μου, είναι να αντιληφθούν τα παιδιά πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ σε αυτές τις ηλικίες. Το ελπίζουμε, πολλά άτομα ασχολούνται με αυτόν τον τομέα. Είναι οι κύριοι Πουρλιοτόπουλος, Γεωργιάδης, το σπίτι των ακαδημιών στο οποίο πηγαίνουν πολλά παιδιά. Όλοι προσπαθούν, όλοι είναι συγκεντρωμένοι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πρόκειται πάντως για αξιόλογα παιδιά. Στόχος μας, είναι να κάνουμε μία πορεία πρωταθλητών. Δεν χάνεται το κίνητρο και για αυτό πρέπει να είστε σίγουροι. Πάντα το κίνητρο που έχουμε, είναι να βγούμε πρωταθλητές, να αξιοποιήσουν αυτό που λέγεται ΠΑΟΚ.

Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά μας τα βλέπω προσγειωμένα για να πετύχουν τον στόχο. Ήδη ορισμένοι από τους συμπαίκτες τους, πρωταγωνιστούν στην πρώτη ομάδα και αυτό το γεγονός τους χαροποιεί. Το σημαντικό είναι πως δεν πρόκειται για άπιαστο όνειρο. Πλέον δεν υπάρχει κάτι άλλο για τους παίκτες, από το να δουλεύουν σκληρά για να βελτιώνονται καθημερινά. Αυτό είναι το ζητούμενο. Η δουλειά.

Και κυρίως να κάνουν θυσίες. Τι εννοούμε όταν λέμε θυσίες; Να παλεύουν οι νεαροί παίκτες, ακόμη και με την απόρριψη. Από το να μείνουν εκτός αποστολής και εκτός ενδεκάδας. Πρέπει να βάλουν το κεφάλι κάτω και να μην επηρεάζονται από τον θυμό τους σε περίπτωση απόρριψης”.

Όσο για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και την σπουδαία εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην Λεωφόρο, παρά τον αποκλεισμό, ο Γιώργος Θεοδωρίδης είπε: “Κοιτάμε μπροστά, παρά τον αποκλεισμό. Ο ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα σε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό. Έδειξε η ομάδα ότι πατάει καλά. Και πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει με αισιοδοξία στο Πρωτάθλημα, άλλωστε είναι ένα από τα φαβορί. Επειδή τα παιχνίδια πλέον είναι συνεχόμενα, οι παίκτες δεν έχουν την ευκαιρία να απογοητευτούν και να κάνουν δεύτερες ή τρίτες σκέψεις. Η ομάδα βρίσκεται ψηλά. Περιμένει και την Ευρώπη. Εκεί το θέμα είναι να βρεθεί η ομάδα σε καλή ημέρα και ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, να προχωρήσει με πάθος για να διεκδικήσει προκρίσεις”.

* Τώρα όσον αφορά την βράβευση του Θεοδωρίδη, η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα τιμήσει το μεγαλύτερο «10αρι» της σύγχρονης ιστορίας της, τον Γιώργο Θεοδωρίδη, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου:

“Ήταν ο ηγέτης της ομάδας μας στην πορεία της από τη Football League στη μεγάλη κατηγορία τη διετία 2009-2011, όταν σε δύο σεζόν κατέγραψε 62 συμμετοχές σημειώνοντας 25 γκολ και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε με τον Τίτορμο στο στήθος άλλες τρεις περιόδους, με 63 συμμετοχές και 8 γκολ – 5 ασίστ στη Super League. Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη μεγάλη κατηγορία ως αρχηγός του Παναιτωλικού, έχοντας κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση όλων για την προσφορά, το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Συνολικά σε πρωταθλήματα και κύπελλο είχε 131 συμμετοχές και 34 γκολ, συμβάλλοντας με την παρουσία του στην αγωνιστική ανέλιξη και καθιέρωση του Παναιτωλικού στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου συνεχίζει την πορεία του”.