Σημαντική νίκη πέτυχε η Δόξα Καινουργίου, επικρατώντας με 1-0 του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας . Μια νίκη που δίνει στο σύλλογο  το δικαίωμα να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΠΑΝΟΣ ΒΑΤΣΙΟΣ

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με πολύ άγχος λόγω της κρισιμότητας του αγώνα κατάφεραν στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου να ανοίξουν το σκορ με τον καλύτερο τους ποδοσφαιριστή τον Καγιάτζα, και κατάφεραν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης να πάρουν το πολύτιμο εντός έδρας τρίποντο.

Από την άλλη μεριά ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, με τον προπονητή του συλλόγου να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Οι κυριότερες φάσεις και το γκολ της αναμέτρησης

3΄ σουτ Ασημάκη η μπάλα καταλήγει αουτ

21΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Κόκοτος από πολύ πλάγια και αφού πέρασε τον Λυμπέρη πλάσαρε αουτ.

38 Εκτέλεση κόρνερ με τον  Κούκο κεφάλια του Λιόκαυτου η μπάλα κατέληξε αουτ.

45 Μεγάλη ευκαιρία με τον Σοροβό για την Δόξα, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Πριτσούλη, πλάσαρε,  αλλά ο έμπειρος πορτιέρο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

50 Εκτέλεση φάουλ του Σοροβού η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πριτσουλη.

62 γκολ 1-0 Σέντρα απο δεξιά του «νεοεισελθών»  Ντελή,  στο δεύτερο δοκάρι εκεί βρέθηκε ο Καγιάντζας και με κεφάλια ανοίγει το σκορ.

68΄ Σε καλή θέση ο  Ρέθη Ε. στην περιοχή της Δόξας , ο Λυμπέρης απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του.

89΄Δυνατό σουτ του Σοροβού στην τελευταία φάση του αγώνα άουτ

 

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Κοκμοτός, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δόξα Καινουργίου ( Σωτήρης Βασιλείου)

Λυμπέρης, Μαχάς (31΄Ευθυμίου), Κόκκαλης (85΄Τζίκα), Καγιάτζας, Σούτας, Ασημάκης, Μυζήθρας, Ιωάννου, Ροδίτης (56΄ Ντελής), Σοροβός, Βασιλείου

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Στέφανος Κούκος)

Πριτσούλης, Ρέθι Ένο, Λιόκαυτος (54΄ Σταμάτης), Χρυσικός, Κοντός, Ρέθη Έγκλι, Λάμπος (46΄ Στριμμένος), Κούκος (46΄ Ρέθη Ερι.), Κουμάσης (65΄  Μούτσα Νούρι), Κόκκοτος Α., Ντοντάι (75΄ Ντρέλιας)

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της Δόξας Σωτήρη Βασιλείου μετά το τέλος της αναμέτρησης.