Πολύ καλό ματς, φάσεις εκατέρωθεν ανάμεσα στις δυο εστίες με τον Ιδομενέα Εμπεσού να πετυχαίνει μια ακόμη νίκη την 13η στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας (4-2 την ΑΕΚ Αγιου Κωνσταντίνου),  και να είναι κοντά στην πολυπόθητη άνοδο στην Α΄κατηγορία, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος

Ο Ιδομενέας Εμπεσού ξεκίνησε επιθετικά την αναμέτρηση και με την συμπλήρωση δεκαπέντε λεπτών ο Ξευγένης , μετά από σέντρα του Λαγού δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μασκαλβάνος με μακρινό σουτ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 39΄ο Λαγός πέτυχε το τρίτο γκολ του Ιδομενέα, και τρία λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Κρανιάς με κεφαλιά μειώνει σε 3-1 (αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου)

Στο β΄ ημίχρονο ο Λάκκας μείωσε σε 3-2 στο 65΄ , και στο 77΄μετά από ατομική προσπάθεια του Καππέ, ο Λαγός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής ο Ιδομενέας με 41 βαθμούς παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά από τον Αστέρα Καμαρούλας (36).

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Βλαχοδήμος , Κοσυφαρίνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ιδομενέας Εμπεσού (Νίκος  Μπόλης)

Νέστωρας Δ.  , Δημοβασίλης Ανδ. (74’ Μανώλης Αθ.), Κολύδας Σ. ,

Μπόλης Χ., Τσιάκαλος Χ. , (88’ Μακρυνίκας Ι), Καππές Π., Γράδος Αθ., Ξευγένης Άρ.  , Μασκλαβάνος Σ. (C), Μανιφάβας Σπ. , (80’ Καρακώστας Δ. ), Λαγός Ανδ.

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Θόδωρος Μουχάνης)

Λιαπης Ε., Χρονης Δ., Λιαπης Κ., Σωτηριου Γ. (46’ Μαντογλου Ν.) Καπετανακης Χ.

(90’ Γιακος Α.) Σταυρου Δ., Σωζος Ι., Ρομπολας Δ., Κρανιας Π. (90’ Θωδης Ε.), Λακκας Ξ. (90’ Γραψας Θ.), Καρακασιδης Π.