Η ενημέρωση της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αναφέρει τα εξής:

Για την 16η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς επικράτησε εντός έδρας με το ευρύ σκορ 4-1 επί του ΠΑΟ Καλυβίων.

Σαφώς ανώτεροι οι γηπεδούχοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πανηγυρίζοντας μια σημαντική –για ψυχολογικούς λόγους- νίκη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μόλις στο 5’ ο Μπίμπας με σουτ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΠ.

Ανάλογη και η συνέχεια, αφού στο 14’ ο Σανιδάς με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 30’ ο Καποδίστριας με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζώη και στο 38’ την κεφαλιά του Παπαδόπουλου μπλόκαρε δύσκολα ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζώγας με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρκόπουλου, μειώνοντας σε 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυρίαρχο ρόλο στον αγωνιστικό χώρο είχαν ξανά οι γηπεδούχοι, καθώς έχασαν αρκετές ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο στο τέλος.

Το 3-1 για την ΑΕΠ σημείωσε στο 57’ ο Μπίμπας με κοντινό σουτ, έπειτα από ασίστ του Σανιδά. Μέχρι το 80’ της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ δημιούργησαν κάποιες κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά στην τελική προσπάθεια ήταν άστοχοι, με τους Καποδίστρια, Γιαννόπουλο, Μπίμπα και Σανιδά να είναι αυτοί που «πατούσαν» την μεγάλη περιοχή του Ζώη συχνότερα.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 82’ ο Σανιδάς με σουτ, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Διαιτητής: Γκιάφης Βοηθοί διαιτητή: Λιόνας, Σπυρόπουλος

Για την 17η αγωνιστική του 1ου Ομίλου, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Αγρινίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 3/3 και ώρα 11:30 στο Γήπεδο Καραπαππά.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Μαρκόπουλος, Ντζουμάνης, Βαβάτσικος, Καραγιάννης, Ντότσικας, Λαουρδέκης Β., Γιαννόπουλος, Καποδίστριας, Μπίμπας, Σανιδάς, Λυκογιάννης (25’ λ.τ. Παπαδόπουλος).

ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης): Ζώης, Μιγδάκης, Καραλής, Σαγάνας, Πολίτης, Ζαχαράτος, Χετάι, Αναστασίου (80’ Κονδύλης Χ.), Ζαπαντιώτης, Τασούλης, Ζώγας.