Αμφιλοχία : Ηλίας Νακόπουλος

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο νέος Αμφίλοχος τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την φετινή περίοδο για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας καθώς μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του αγώνα έφτασε και σε μια ευρεία νίκη με σκορ 4-1 απέναντι στην ομάδα της Αναγέννησης Ρίγανης.

Στο 26′ ο Νέος Αμφίλοχος άνοιξε το σκόρ 1-0 με σουτ του Λούντζη στο 40′ ο Ρουσαρόλλο με πλασέ έκανε το 2-0, ο Παπαγεωργίου στο 55′ με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0 , στο 65′ με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 3-1 για την Αναγέννηση ο Σταμάτης , και στις καθυστερήσεις στο 90+ ο Αγρογιάννης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1

Οι Φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα και στο τέλος του αγώνα με ένα ζεστό χειροκρότημα προς τους ποδοσφαιριστές τον προπονητή και την Διοίκηση για την φετινή προσπάθεια και πορεία της ομάδας που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για του χρόνου !!

 

Διαιτητής :Σαφαρίκας

Βοηθοί : Μπάκας, Ροκοπάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Νέος Αμφίλοχος (Γιώργος Ταράσης)

Κατσικοκέρης Ορ ,  Κατσικοκέρης Γρ ,Τάτσης  ,Σκούτας, Θεοδωράκης  ,Αγρογιάννης Χρ Ροκκος, Παπαγεωργίου, Σπανός (75′ Μίγδος), Λούντζης, Ρουσαρόλλο (84′ Φλωράκης)

Αναγέννηση Ρίγανης ( Γεράσιμος Γραμμένος)

Χαραλάμπους Ν, Κουτρουμάνος Π. , Σκεπετάρης ( 67΄ Κουτρομάνος Δ.) ,Σταμάτης, Χαραλάμπους Ε,  (46′ Χαράλαμπους Γ.) ,Τσιλιγιάννης Α. , Χαράλαμπους Χ.Π. (46΄Σαμαράς), , Νικολα,  Σύρρος ,Τσιλιγιάννης Δ. (67΄Παλαιοπάνος), Τσωλης( 46′ Παχής)

Πλούσιο φωτορεπορτάζ σε επόμενο άρθρο