Η Κηφισιά θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό στην Καισαριανή για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Superleague (3/3, 19:30) και μετά από περίπου τρεις μήνες θα δώσει εντός έδρας ματς με την παρουσία κόσμου. Για την ακρίβεια τελευταία φορά που το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» υποδέχτηκε θεατές ήταν πριν από 98 ημέρες, στην ήττα της ομάδας των Βορείων Προαστίων από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1.

Η ΠΑΕ Κηφισιά με ανάρτηση της στα Social Media έκανε κάλεσμα για το κρίσιμο ματς με τους Αγρινιώτες.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από τρεις μήνες, η Κηφισιά θα παίξει ξανά μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Γι αυτό σε θέλουμε κοντά στην ομάδα!

Η ΠΑΕ Κηφισιά ενημερώνει πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 19:30.

Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης μπορείτε να τα προμηθευτείτε, πατώντας ΕΔΩ.

Παράλληλα, την ημέρα του αγώνα θα γίνεται πώληση εισιτηρίων και από φυσικό σημείο πώλησης, στα εκδοτήρια του “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής. Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 17:30 και θα ολοκληρωθεί με την έναρξη του αγώνα».