Ο Παναιτωλικός διατηρεί φρικτά παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι Γκορτσίλα στο παιχνίδι του με την Κηφισιά και ενδέχεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Τα μένεα πνέουν όλοι στον Παναιτωλικό, από τις αποφάσεις του ρέφερι Γκορτσίλα αλλά και του VAR στο αποψινό (3/3) τους παιχνίδι με την Κηφισιά που έληξε 2-2. «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό», έλεγαν χαρακτηριστικά οι «κυανοκίτρινοι» και μάλιστα ενδέχεται να βγάλουν και σχετική ανακοίνωση.

Τα παράπονά τους άλλωστε εκφράστηκαν ήδη από την ανάπαυλα, όπου και αποβλήθηκε ο τεχνικός τους διευθυντής Μάκης Μπελεβώνης που τα μετέφερε στον διαιτητή.

Μάλιστα δεν αφορούν μόνο τη φάση του πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος τους και μέσω του οποίου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, αλλά σε περιπτώσεις καρτών που όπως τόνιζαν με έμφαση, «ήταν ορισμός και δεν δόθηκαν. Πρόκειται για κραυγαλέες φάσεις».

Ετσι αναμένεται η σχετική αντίδραση από τα «καναρίνια» προς όλες τις κατευθύνσεις. Πάντως στο Αγρίνιο… έβραζαν μαζί του, κάτι που άλλωστε φάνηκε και μέσα στο γήπεδο.