O Τρίκαρδος Κατοχής συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στο β΄γύρο του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας , και το Σάββατο νίκησε με 2-1 την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου σε αναμέτρηση που διεξήχθη  στην Κατοχή για την 19η αγωνιστική .

Η Α.Ε Αγίου Δημητρίου άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με γκολ του Σπυριλιώτη. Η απάντηση ήρθε γρήγορα από τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μεταξούλης ισοφάρισε σε 1-1.

Η Ένωση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Στο 67ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κοντοπάνος (Τρίκαρδος Κατοχής) με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα για 25 και πλέον λεπτά αγώνα.

Ο Γκασούκας στο 72ο λεπτό πέτυχε το γκολ της νίκης για τον Τρίκαρδο

Διαιτητής: Ασημάκης

Βοηθοί:  Κακατσίδης,  Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων :

Τρίκαρδος Κατοχής (Άρης Μεταξούλης):

Καρατζογιάννης, Καλέντζος, Λ. Γατσώρης, Κούσουλας, Γ. Γατσώρης, Ντόριζας, Κοντοπάνος, Αθανασόπουλος, Γκασούκας, Μεταξούλης (86′ Ρόμπολας), Σεραφίγγος (90+1′ Μαχαλιώτης).

Ένωση Αγίου Δημητρίου (Γιώργος Γιάκος):

Ανδ. Ρόκκος, Πανταζή (71′ Μπίστας), Κάππας, Αλεξ. Ρόκκος, Ζωγράφος, Αλπέντζος, Χισενάι (46′ Καμζέλας), Προβίδας, Πριόβολος (69′ Κ. Κοκώνης – 80′ Καλλιακμάνης), Καμμένος, Σπυριλιώτης.