Ο Γιάννης Πετράκης κατεβάζει τα «καναρίνια» με 3-5-2 και τον Τσάβες στο τέρμα, τους Ταμπίτζε, Μ. Ντουάρτε και Μλάντεν στα στόπερ. Ο Μαυρίας θα είναι δεξί μπακ χαφ και ο Τορεχόν αριστερό, ενώ την τριάδα στον άξονα θα αποτελέσουν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες και Φ. Ντουάρτε με επιθετικό δίδυμο τους Καρέλη και Σενγκέλια.

Μπορεί να είναι εικόνα ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "13 STARTING 11 CHAVES 5 GK MLADEN 26 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ betsson DUARTE BR. 4 TABIDZE 35 ΜΑΥΡΙΑΣ APHS ΠΑΜΔΤΑΜΟΥ 14 5း ၅၅ DUARTE FR. NAE 34 PEREZ 12 ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΩΗΣ 24 TORREJON SUBSTITUTES 1 ΚΑΠΙΝΟ (Gk) 6 OIKONOMOY 10 JUANPI 15 LOMONACO 22 DIAZ 37 ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ 45 PEDRO 65 ΚΟΝΤΟΥΡΗΣ 77 ΝΙΚΟΛΑΟΥ novibet 27 SHENGELIA 7 ΚΑΡΕΛΗΣ Coach: I. Πετράκης c"

ΑΡΗΣ

Στο τέρμα θα είναι ο Κουεστα, Οντουμπάτζιο και Φεράρι στα δυο άκρα της αμυνας, Μπράμπετς και Φαμπιάνο στόπερ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Βέλεθ θα αγωνιστεί ξανά ως αμυντικό χαφ με τον Νταρίντα δίπλα του και τον Μάνου Γκαρθία μπροστά τους. Οι τρεις της επίθεσης είναι ο Μορόν στην κορυφή και οι Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα στις δυο πλευρές.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΑΙΚΟΣ 926 ΑΡΗΣ እ MIRI novibet F ΠΑΕ CUESTA ODUBAJO FERRARI FABIANO BRABEC VELEZ DARIDA MANU GARCIA ZAMORA SULEYMANOV MORON Subs ΚΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ MONTOYA ROSE SAVERIO ANSARIFARD MVONDO ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ K2 CONT ACT FURNITURE"