Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 07/03/2024, επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

 • Στο σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)
 • Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 07/03/2024, επέβαλε τις παρακάτω ποινές σε αξιωματούχους, σε αγώνες που διεξήχθησαν 02-03/03/2024.
  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΥΡΩ
  ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ 5 50

  Η καταβολή της χρηματικής ποινής που επιβλήθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο., γίνεται εντός προθεσμίας 30 ημερών, από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης.

  Αν η καταβολή δεν γίνει στο ως άνω χρονικό διάστημα, τότε η Ε.Π.Σ. δεν θα ορίζει τον επόμενο αγώνα και κάθε επόμενο αγώνα του σωματείου, μέχρι την πληρωμή της οφειλής, ο οποίος και θα κατακυρώνεται υπέρ του αντιπάλου σωματείου (άρθρο 23 παρ. 2 εδ. ειι’ Πειθαρχικού Κώδικα).

  Για την εφαρμογή της διάταξης αυτής το οφειλόμενο χρηματικό ποσό για τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι ίσο ή ανώτερο των εκατόν πενήντα (150) ευρώ (άρθρο 23 παρ. 2 εδ. ζ’ Πειθαρχικού Κώδικα).

  Τελευταία ημέρα καταβολής των χρηματικών προστίμων του παρόντος ποινολογίου, ορίζεται η 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 (άρθρο 23 παρ. 2 εδ. α’  Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

  Αγώνας που δεν τελέστηκε ή δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας εκ των δύο ομάδων, προσμετράτε για την έκτιση των ποινών (ποδοσφαιριστών – αξιωματούχων)  μόνο της ανυπαίτιας ομάδας (άρθρο 21 παρ. 3 Κ.Α.Π.).-

  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                                                                      ΑΘΑΝ. ΛΑΥΡΑΝΟΣ