Έναν πολύτιμο βαθμό κατέκτησε ο Ατρόμητος Αντιρρίου στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’  κατηγορίας αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με τον Απόλλωνα Δοκιμίου.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 40΄με σκόρερ τον Ταμπάκη (1-0) σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Ο Καπνιάρης για τον Απόλλωνα ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό γκολ (1-1) στο 58΄

Στην συνέχεια το παιχνίδι δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με «στημένα», χωρίς όμως αποτέλεσμα., και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Πλέον, ο Ατρόμητος ανέβηκε στους 12 βαθμούς και βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη της παραμονής, ενώ ο Απόλλωνας Δοκιμίου παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας 39 βαθμούς

 

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Κοκμοτός, Λιόνας

 Οι αρχικές ενδεκάδες

Ατρόμητος Αντιρρίου (Ανδρέας Καλαβριζιώτης):

Καραδήμας, Ταμπάκης, Κάκκος, Μιχαλόπουλος, Πετσίνης, Παναγιωτόπουλος, Δημαράς, Ζαχαρόπουλος, Μπούζας, Παπαδόπουλος, Γεωργακόπουλος.

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος):

Καψιόχας, Παπουτσης, Αϋφαντόπουλος, Μυλωνάς, Καπνιάρης, Δαλαγιώργος , Τσιλιμίγκρας, Φ. Κορομηλάς ,  Μακρής , Αθανασίου Μπαρμπαγιάννης.