Συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις ο Παναγρινιακός (19η συνεχή νίκη), που επιβλήθηκε με 3-0 του Αμβρακικού Λουτρού σε ματς που έγινε στο γήπεδο του Λουτρού το Σάββατο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι στην νεανική ομάδα του Αμβρακικού.

Με γκολ από τα …αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς για τους φιλοξενούμενους (4΄) μετά από σέντρα του Παναγιωτόπουλου ο Τσεκούρας με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στον Παναγρινιακό.

Στο 30΄ο Παναγρινιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Σωτηρόπουλο, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε κεφαλιά στα σώματα των αμυντικών και στην συνέχεια της φάσης με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το β΄ημίχρονο για τον Παναγρινιακό (53΄), ο Τουρλίδας με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του μετά από συρτή σέντρα του Αγγέλη.

Βασιλόγιαννης, και Κοντογιάννης είχαν ευκαιρίες στην συνέχεια για τον Παναγρινιακό, για να διαμορφώσει το τελικό 0-3 με διαγώνιο σουτ ο Γκόλιας στο 81΄.

Ο Παναγρινιακός διατήρησε το +13 από τον δεύτερο Α.Ο. Ρηγανά, μετά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής, ενώ ο Αμβρακικός Λουτρού παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογία.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Κεφαλής, Κοσυφαρίνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αμβρακικός Λουτρού (Κώστας Βαγενάς)

Σίσκας, Μίγδος, Φίλος, Φονιάς, Ρούσσης, Ράπτης, Παραδείσης, Τρουμπούκης, Τάτσης, Γιώτης, Πατσιαλός (46΄Κοντός)

Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης)

Μπότας, Παναγιωτόπουλος (51΄Τσακανίκας), Γκόλιας, Κωνσταντίνου, Σωτηρόπουλος, Μπακογιάννης, Καραλής Κ.(77΄Καραλής Σ.), Αγγέλης (77΄Καλοκαίρης Ε.), Τσεκούρας (60΄Κοσμάς), Κοντογιάννης(60΄Βασιλόγιαννης), Τουρλίδας

Πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης το βράδυ της δευτέρας 11 Μαρτίου