Η ενημέρωση της ΑΕ Αγίου Δημητρίου Β΄αναφέρει τα εξής:

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας Β ‘ της Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.
Έπειτα από 18 αγωνιστικές (με δύο ρεπό) η ομάδα μας τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας της Γ’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με 15 βαθμούς (5 νίκες, 11 ήττες και καμία ισοπαλία) σε 16 αγώνες.
Στον σημερινό τελευταίο αγώνα ο ΑΟ Ελαιοφύτου επικράτησε στο ΔΑΚ Αγρινίου (ΙΙ) με 2-0. Τα γκολ σημείωσαν στο 40ο λεπτό ο Δημητρόπουλος και στο 78ο λεπτό ο Α.Καρδάρας.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Ο. Ελαιοφύτου για την άνοδο στη Β’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (3η θέση – 33 βαθμοί). Συγχαρητήρια και σε Ολυμπιακό Παναιτωλίου και Ολυμπιακό Αγρινίου για τον προβιβασμό στη Β’ Κατηγορία.
Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας ήταν ιδιαίτερο ανταγωνιστικό και είδαμε όμορφες αναμετρήσεις. Στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας Β’ στο πρωτάθλημα, το πρόσημο είναι θετικό. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή Γιώργο Αρμύρα για τη φετινή προσπάθεια.
Τη νέα σεζόν ακόμα πιο δυνατοί!
#όλα_τα_παιδιά_στο_γήπεδο
Οι συνθέσεις από το σημερινό παιχνίδι ΑΟ Ελαιοφύτου – Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου Β’
ΑΟ Ελαιοφύτου – Λάμπρος Καρδάρας
Γκορόγιας, Ζαφείρης, Καλύβας (84′ Μπούρος), Καϊπάνος (C), Δημητρόπουλος, Πεταρούδας, Καρδάρας Α.(84′ Μολώνης), Τσιρογιάννης Δ., Τσιρογιάννης Α. (80′ Πιστιόλας), Κοκοσούλας (80′ Τσίντζουρας), Χαραμής (46′ Παπαθανασόπουλος)
Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου Β’ – Γιώργος Αρμύρας
Κουβαράς, Νικολέτας (C), Καρδάρας Κ.(72′ Σίμος), Πανίτσας (68′ Καραθάνος), Πατσιαλός, Γκρίζης, Κούρτης, Ακαρέπης Α., Ακαρέπης Σ., Καρράς (68′ Αναστασίου), Καραμπλιάνης
Διαιτητές: Σπήλιος, Βλαχοδήμος, Ζαχαράτος