Νίκη με… Αγγλικό σκορ για το MSL FC στο αγώνα πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο την μαχητική ομάδα, Γιάννενα WFC με 4-3!
Γκολ και θέαμα πρόσφεραν οι δύο ομάδες, οι οποίες αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου.
Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς, η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο, ούσα καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.
Στο 13′ σε ανατροπή της Moraes De Souza από αμυντική παίκτρια της Γιαννιωτικης ομάδας ο διαιτητής Φάντης Δ. καταλογίζει το πέναλτι πού εκτελεί εύστοχα η Μοκκα και 1-0.
Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της γηπεδούχου ομάδας και η Σαμαρά πιάνει την άμυνα τους και ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 20′ με ωραία ασίστ της Παπαδογεώργου Ε. η Μoraes De Souza από θέση τετ α τετ πλασάρει μόλις άουτ.
Στο 23′ σε σουτ τής Moraes De Souza και ασθενή απόκρουση της τερματοφύλακα η μπάλα περνάει παράλληλα της γραμμής του τέρματος και καταλήγει κόρνερ.
Στο 30′ με κόρνερ της Moraes De Souza και κεφαλιά πάσα της Μόκκα η προωθείσα Βρανα-Τριανταφυλλου με ωραίο γυριστό σουτ κάνει το 2-1.
Στο 31′ μακρινό σουτ τής Μοκκα φεύγει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 38′ το καλοκτυπημένο κόρνερ της Χριστοπούλου απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ η τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας.
Στο 41′ αναπάντεχα ισοφαρίζει η ομάδα των Ιωαννίνων όταν σε μακρινό φάουλ της Κολέμπα, κινήθηκαν επιθετικές και αμυντικές προς την μπάλα χωρίς να την βρει καμία αλλά αιφνιδιάζεται η Souza Grazi και διαμορφώνει το 2-2.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47′ με σουτ τής νεαρής Παπαϊωάννου το MSL FC παίρνει ξανά προβάδισμα στο σκορ 3-2.
Στο 50′ η Moraes De Souza, από 40 μέτρα παρ ολίγο να πετύχει ένα υπέροχο γκολ αλλά η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
Στο 55′ από ευνοϊκή θέση η Παπαϊωάννου αστοχεί να διπλασιάσει τα δικά της γκολ στέλνοντας με ωραίο σουτ την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 69′ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού η φιλοξενούμενη ομάδα με ωραίο σουτ ισοφαρίζει σε 3-3 με την Βαλκάνη.
Στο 76′ μετά από ωραία ασίστ της Πετσίνη η Moraes De Souza με πλασέ κάνει το τελικό 4-3. Στο 80′ σε γύρισμα της Παπαδογεώργου η νεαρή Ντουραντώνη αστοχεί με τακουνάκι να κάνει το 5-3.
Στο 82′ η Πετσίνη από κοντά νικήθηκε από την αντίπαλο τερματοφύλακα.
Παρά τις προσπάθειες των παικτριών και των δύο ομάδων το τελικό σκορ δεν άλλαξε.
MSL FC:
Souza Grazi, Πετσινη (88′ Μιζαλου), Αρβαλη (λόγω τραυματισμού 46′ Ντουραντωνη, 88′ Αρβανίτη Ε.), Μόκκα, Βράνα-Τριανταφύλλου, Σταυροπούλου (λόγω τραυματισμού77′ Πολύζου), Βασιλείου, Παπαδογεώργου, Παπαϊωάννου (84′ Ροζάκη), Moraes De Souza, Χριστοπούλου