Σε ένα χορταστικό ματς στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας (2ος όμιλος), η Δάφνη ήρθε ισόπαλη  4-4 με τον Αστέρα Καμαρούλας

 Σε έναν αγώνα με πολλά γκολ, πλούσιο θέαμα, Δάφνη Μεγάλης Χώρας και Αστέρας Καμαρούλας μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ με τελικό αποτέλεσμα 4-4.

Σκόρερ για την Δάφνη οι Καλογεράκης (23΄), Γ. Μολώνης (60΄), και Αλ. Νταλακούρας στο 80΄και στο 90΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Για τον Αστέρα Καμαρούλας δυο γκολ πέτυχε ο Ελευθερίου (20΄, 85΄) και από ένα γκολ ο Ξ. Παναγιωτόπουλος στο 15΄και ο Δήμος στο 45΄.

Η Δάφνη ανανέωσε την συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, ενώ ο Αστέρας Καμαρούλας τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας και ελπίζει για  άνοδο στην Α΄κατηγορία, …..στην περίπτωση που το σωματείο της Γ’ Εθνικής (Α.Ε. Μεσολογγίου) υποβιβαστεί στην Α’ κατηγορία και ο πρωταθλητής της ΕΠΣΑ , ανέλθει στην Γ’ Εθνική, τότε από την Β’ στην Α’ κατηγορία ανέρχεται και το σωματείο που κατέλαβε την 3η θέση στην γενική κατάταξη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η προκήρυξη του πρωταθλήματος

Διαιτητής: Σπ. Καζανάς,

Βοηθοί : Κοκμοτός, Ροδάτος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Βασίλης Ιωάννου):

Γώγος, Τασολάμπρος, Μούχας, Παληγεώργος, Φεγγούλης (58′ Βώπης), Αθαν. Νταλακούρας, Αλεξ. Νταλακούρας, Π. Μολώνης, Τάτσης (46′ Τσιακμάκης), Καλογεράκης, Γ. Μολώνης.

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης):

Τάγκαλος, Ζωγράφος (72′ Δ. Σαμψώνας), Καπέλης, Γιώτης (58′ Σαλαγιάννης), Π. Σαμψώνας (58′ Ζάγκας), Σ. Παναγιωτόπουλος (58′ Πετρονικολός), Κωστής, Ε-Π Τσακανίκας, Δήμος, Ελευθερίου, Ξ. Παναγιωτόπουλος.