Γκολ, πάθος, δοκάρια, ωραίο ποδόσφαιρο, και γκολ με buzzer beater στο φινάλε! Το 3-0 έγινε 3-3 ανάμεσα στον Ναυπακτιακό και τον Α.Ο. Ρηγανά, και σίγουρα οι φίλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έμειναν ευχαριστημένοι από τον τρόπο που αγωνίσθηκαν οι δυο ομάδες.

Γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Κώστα Πιστιόλη, (5΄και 7΄λεπτό). Το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ι. Καραγιάννης, πετυχαίνει το τρίτο γκολ του Ναυπακτιακού (57΄), αλλά στην συνέχεια ξεκίνησε η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων , που στο τελευταίο μισάωρο πέτυχαν 3 γκολ είδαν δυο φορές την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι των γηπεδούχων, και υπήρχαν δυο κλασικές ευκαιρίες ακόμη και να πάρουν το «τρίποντο»!!

Ο Α.Ο. Ρηγανά μέιωσε στο 67΄ με τον Τζ. Μούτσα, μετά από σέντρα του Μπούρου. Η μάχη όμως δεν τελείωσε και ο Α.Ο. Ρηγανά  επέστρεψε στη διεκδίκηση το ματς

Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο «συνήθης ύποπτος» σκόρερ Δήμος Πελεκάνος.

Με δυο γκολ για όσκαρ ισοφάρισε σε 3-3 και μπορούσε να κάνει ακόμη και την ολική ανατροπή!!

Στο 71΄ ο Πελεκάνος με «λόμπα» στέλνει την μπάλα στο «δεξί γάμα» του Βρουσάι, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 90΄, μετά από παράλληλη σέντρα του Ψηλού με δυνατό σουτ ισοφαρίζει σε 3-3!!

Άτυχος ο Α.Ο. Ρηγανά είδε την  μπάλα στη ίδια φάση να χτυπάει δυο φορές στα αντίπαλα δοκάρια.  Στο 81΄ σουτ του Λίτσου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ψηλός  με σουτ «βρίσκει» το κάθετο δοκάρι του Ναυπακτιακού

 

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Κοκμοτός, Λιόνας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ναυπακτιακός ( Δημήτρης Ξηνταρόπουλος)

Βρουσάι, Παλιάτσας Ι., Ρήγας (54΄Γεωργακόπουλος), Πέκεζ, Φωτεινόπουλος, Παλιάτσας Α.(69΄Γεωργακόπουλος), Πιστιόλης (86΄Γαβρίνας), Γερολυμάτος, Ευθυμιόπουλος (69΄Γιάτσε), Καραγιάννης Ι., Καραγιάννης Α.

Α.Ο. Ρηγανά (Άγγελος Πανέτας)

Κατσαβοχρήστος, Μπούρος (75΄Σερ. Μούτσα), Κοντός, Καραχάλιος, Λίτσος, Σαμψώνας (54΄ Αριστόπουλος), Κούσης, Μελικώνης (69΄Μπιτσικώκος), Πελεκάνος, Τζ. Μούτσα, Βασιλάρης (69΄Τύμπας)

Φωτο αρχείου