Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο. Λυγιάς ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν ώστε να τελειώσει ομαλά η ποδοσφαιρική χρονιά (χορηγούς, προπονητή, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους). Επίσης συγχαίρει τους πρωταθλητές της Β΄κατηγορίας (Όμηρος Νεοχωρίου, Ιδομενέα Εμπεσού), καθώς επίσης και τον Παναγρινιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λυγιά ”Το Νεόκαστρο”, με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του, σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να ανταπεξέλθει και να βγει εις πέρας η φετινή χρονιά.
Ξεκινώντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που αφιλοκερδώς και με αυταπάρνηση, τίμησαν και ίδρωσαν τη φανέλα του σωματείου μας. Ιδιαίτερη αναφορά φυσικά θα πρέπει να δώσουμε στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μας, όπου μαζί με τους παλιούς έμπειρους, έχουν δημιουργήσει μια καλή χημεία και ένα σύνολο που είναι ανταγωνιστικό σε κάθε αγώνα, αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και δεν τα παρατάει ποτέ σε κάθε παιχνίδι μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Για δεύτερη σεζόν συνεχίζουμε και προωθούμε παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες, μια φιλοσοφία την οποία έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια το Διοικητικό Συμβούλιο, την στηρίζει και με αυτή θα πορευτεί, ώστε να είναι βιώσιμο το σωματείο μας. Εξάλλου αυτό θεωρούμε σωστό και έτσι πρέπει να γίνεται και να λειτουργεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ώστε μια μέρα να δούμε του νεαρούς αθλητές να στελεχώνουν τις μεγάλες ομάδες, αλλά και τις εθνικές ομάδες. Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας προπάντων υγεία και ειδικά στους νεαρούς αθλητές, με αρκετή δουλειά, υπομονή και επιμονή, να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προπονητικό τιμ, τον μακροβιότερο coach, Φώτη Δημητρόπουλο, όπου για 15η συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο, συνεχίζει την αδιάλειπτη προσφορά του και τον γυμναστή Κώστα Κουβέλη, που βρίσκεται για τρίτη σεζόν στην ομάδα μας, όπου με επαγγελματισμό, πειθαρχεία και εξαιρετική δουλειά, οι ποδοσφαιριστές μας βρίσκονται πάντα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, κάτι που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ευχόμαστε και στους δυο υγεία, δύναμη και να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά να είναι μαζί μας.
Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να ξεχάσουμε και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που λιθαράκι-λιθαράκι στηρίζουν, είτε οικονομικά, είτε υλικά το σωματείο μας. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους χορηγούς, τους φίλους και τους υποστηρικτές της ομάδας μας, επώνυμοι και ανώνυμοι. Χωρίς την βοήθεια τους, η οποία είναι πολύ σημαντική όλα αυτά τα χρόνια, το σωματείο μας δεν θα μπορούσε να επιβιώσει, ειδικά στους σημερινούς δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Τους ευχόμαστε υγεία και ελπίζουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, ώστε ο σύλλογος μας να υφίσταται και τα επόμενα χρόνια.
Να συγχαρούμε τους πρωταθλητές των δυο ομίλων της Β΄ Κατηγορίας, από τον όμιλο μας τον Όμηρο Νεοχωρίου και από τον δεύτερο τον Ιδομενέα Εμπεσού, για την άνοδο τους στην μεγάλη κατηγορία του νομού και να τους ευχηθούμε υγεία και καλή πορεία.
Επίσης, συγχαίρουμε την ομάδα του Παναγρινιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, με την ευχή όλων να κατακτήσει τη μια από τις τρεις προνομιούχες θέσεις.
Τέλος, δίνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο, ευχόμενοι σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία. -Να αναφέρουμε ότι ενδιάμεσα και συγκεκριμένα το Μάιο, θα πραγματοποιηθεί ο 2ος φιλικός αγώνας Ανδρών-Παλαιμάχων Α.Ο. Λυγιά, μετά από τέσσερα χρόνια όπου είχε σταματήσει λόγο Covid. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το φιλικό μέσα από τη σελίδα μας-.