Δέκα λεπτά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης (23΄-33΄)  στο ΔΑΚ Αγρινίου ήταν αρκετά για την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου να «καθαρίσει»… με συνοπτικές διαδικασίες το ματς με τον Άρη Λεπενούς.
Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε με 4-0 τον Άρη Λεπενούς και τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς ( 9 νίκες, 3 ισοπαλίες, 10 ήττες).
Από την άλλη μεριά ο Άρης Λεπενούς με πολλά αγωνιστικά προβλήματα ( με 11 ποδοσφαιριστές ήρθε στο γήπεδο), δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ.
Στην 6η θέση της βαθμολογίας τερμάτισε ο Άρης Λεπενούς με 31 βαθμούς (9 νίκες, 4 ισοπαλίες, 9 ήττες)
Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης στο 23ο λεπτό ο Καμζέλας με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σπυριλιώτη σημείωσε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα στο 25′, ο Πριόβολος έγραψε το 2-0 με σουτ από το ύψος της περιοχής. Στο 29′, ο ίδιος ποδοσφαιριστής με ατομική προσπάθεια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 33′ ο Σπυριλιώτης με ωραία πλασέ εντός περιοχής πέτυχε και το 4ο τέρμα της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου !
Μέσα σε δέκα λεπτά η Ένωση Αγίου Δημητρίου σημείωσε τέσσερα γκολ, κάνοντας τυπική διαδικασία την αναμέτρηση στο δεύτερο ημίχρονο.
Στην επανάληψη πρωταγωνιστής τα δοκάρια για την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου!! με αποτέλεσμα να έχει τρία δοκάρια. Στο 56′ ο Καμμένος σημάδεψε το δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Καμζέλα στο 67′. Στο 84ο λεπτό το τρίτο δοκάρι από τον Καμμένο.
Διαιτητής : Ασημάκης
Βοηθοί: Ζαχαράτος, Ροδάτος
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων  :
Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου – Γιώργος Γιάκος
Ρόκκος Ανδ., Μπίστας (46′ Καμμένος), Καλλιακμάνης, Ρόκκος Αλ. ( 46  Κάππας), Προβίδας, Αλπέντζος (C) (80′ Καραθάνος), Πανταζή, Καμζέλας, Κοκώνης Β.(46′ Βασιλάρης), Πριόβολος, Σπυριλιώτης (80′ Αυγέρης)
Άρης Λεπενούς – Τάσος Σπαής
Γεωργίου, Μουρτζιάπης, Κατσιγιάννης, Μαναυλής, Βαμβακάς (C), Τζαμαλής, Παγώνης, Βασιλάρης, Λιόλιος, Πετανίτης, Τσιούνης