Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Αστέρας Μεσολογγίου επικράτησε με το ευρύ 7-2 του Α.Ο. Ζευγαρακίου στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα για τον Αστέρα στην αναμέτρηση. Με την συμπλήρωση δεκαπέντε λεπτών αγώνα ο Μπαρμπαρούσης δίνει προβάδισμα στην ομάδα του, για να διπλασιάσει τα τέρματα τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γερατσιάν. Ο Παπασπύρος στο 33΄ πετυχαίνει το τρίτο γκολ του Αστέρα , για να μειώσει στο 36΄ο Παπαδόπουλος για τον Α.Ο. Ζευγαρακίου (3-1) αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (47΄) ο Ντελής πετυχαίνει το τέταρτο γκολ για τον Αστέρα, και στο 51΄ ο Σιαμήτρος Β. κάνει το 5-1. Ένα λεπτό αργότερα (52΄) ο Μπαρμπαρούσης  με δεύτερο προσωπικό του γκολ πετυχαίνει το έκτο γκολ του Αστέρα, και στο 56΄ο Ρουπάκης πετυχαίνει το έβδομο γκολ. Το τελικό σκορ (7-2) διαμόρφωσε στο 87΄ο Παναγόπουλος.

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας τερμάτισε ο Αστέρας Μεσολογγίου με 35 βαθμούς (10 νίκες, 4 ισοπαλίες, 8 ήττες), στην ένατη θέση ο Α.Ο. Ζευγαρακίου με 22 βαθμούς (6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 12 ήττες).

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Μπάκας, Δανιάς

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Μεσολογγίου (Γιάννης Ντζιβανάκης)

Βασιλείου Π., Παπασπύρος, Μπαρμπαρούσης, Γερατσιάν (65΄ Κoκορης), Γεωργούσης (46΄Σέβας), Ρουπάκης, Γιαννόπουλος (46΄Χριστοδουλάτος), Μπελλαλης, Σιαμητρος Β., Φράγκος (65΄ Νασόπουλος), Ντελής (65΄ Ζέλιος)

Α.Ο. Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος-Δημήτρης Λώλος)

Κρέτσης, Πιστιώλης, Παπουτσής, Μπανάκας Ν., Χαραλάμπους, Αλεξανδρής, Κούστας, Μπανάκας Σ.(75΄Κουτσονικόλας), Παπαδόπουλος, Φούντας (60΄Παναγόπουλος) , Πάγια Ε.