Λευκή ισοπαλία με αισθήμα αγωνίας για την κατάταξη και των δυο ομάδων.
Οι γηπεδούχες είχαν την κατοχή, οι φιλοξενούμενες τις μεγάλες ευκαιρίες.
Το φίλμ τού αγώνα:
– 13′ Καταπληκτική μπαλιά της Moraes De Souza στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, η Παπαδογεωργου σε θέση τετ α τετ νικήθηκε από την Ψάλτη στο πλασέ που επιχείρησε ενώ πήρε το ριμπάουντ και σουτάρει σε κενή εστία άουτ. – 25′ σε καλό κτυπημένο φάουλ της νεαρής Σταυροπούλου, η μπάλα αλλάζει πορεία στο κεφάλι αμυντικού και φεύγει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί η Σταυροπούλου απομακρύνει αμυντικός, νέα σέντρα της Σταυροπούλου και η Μοκκα από ευνοϊκή θέση αστοχεί με κεφαλιά για το 0-1.
– 30′ μακρινό σουτ της Τσαραντάνη φεύγει άουτ.
– 51′ φάουλ της Τσιάμη, η μπάλα φεύγει από την Souza Grazi που με την βοήθεια του δοκαριού σε κόρνερ
– 58′ σε καταπληκτική μπαλιά της Σταυροπούλου, η Παπαδογεωργου προλαβαίνει την έξοδο της Ψάλτη αλλά η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ
– 62′ νέα καταπληκτική μπαλιά της κορυφαίας παίκτριας της φιλοξενούμενης ομάδας, Σταυροπούλου η Παπαδογεωργου νικήθηκε πάλι από την Ψάλτη και στο δεύτερο σουτ που επιχείρησε άτσαλα, φεύγει άουτ.
– 69′ μακρινό σουτ τής Μοκκα απέκρουσε δύσκολα η Ψάλτη και ενώ το παιχνίδι φαινόταν ότι φτάνει στην λήξη του στο 90+6′ σέ κόρνερ τών γηπεδούχων και έξοδο της Souza Grazi ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι που εκτελεί η Τσαραντάνη αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά η Βραζιλιάνα τερματοφύλακας, Souza Grazi μπλοκάρει και κρατά τον βαθμό της ισοπαλίας πού τον δικαιούταν βάση της απόδοσης της.
13 Φλαμίνγκο αγωνίστηκαν στο ματς με εξαιρετικές αποδόσεις:
MSL FC: Souza Grazi, Βασιλείου, Χριστοπούλου, Μόκκα, Άρβαλη, Σταυροπούλου, Παπαδογεωργου, Βρανα-Τριανταφυλλου, Πετσινη (66′ Ροζάκη, 90+4′ Πολύζου), Παπαϊωάννου ,Moraes De Souza.