Άνθρωποι του Παναιτωλικου βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στην Αγυιά και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportfmpatras.gr, είχαν τα μάτια τους στραμμένα στον Γιοάν Μπαρέ. Και όπως λέγεται ήταν η τρίτη φορά που είδαν τον Γάλλο αμυντικό της Παναχαϊκής στο φετινό πρωτάθλημα.

Πάντως ο ίδιος ο παίκτης ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΠΑΕ και το τεχνικό επιτελείο ότι δεν γνωρίζει τίποτα και δεν έχει καμία επαφή με ανθρώπους της ομάδας του Αγρινίου.

Ο 22χρονος (γεννήθηκε στις 16 Μαΐου 2001) με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού ενώ μπορεί να αγωνιστεί και σε αυτή του αμυντικού μέσου.

Είναι διεθνής με τις U16 & U18 της Εθνικής Γαλλίας.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους “μικρούς” της Γαλλικής Red Star FC ενώ ακολούθησε η πορεία του στα αντίστοιχα τμήματα της Guingamp με την οποία αγωνίστηκε τόσο στην U19 όσο και στη Β΄ ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2020, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Avranches με την οποία αγωνίστηκε σε 57 αγώνες τις 3 προηγούμενες σεζόν.