Στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου, η οποία κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Δοκιμίου στον ημιτελικό που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δοκίμι.

Με τα γκολ του Κάππα στο 17΄ και Καμζέλα στο 76΄ ,(είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Απόλλωνας με τον Νούλα στο 26΄), η ομάδα του Γιώργου Γιάκου, θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε τελικό κυπέλλου, περιμένοντας τον αντίπαλο, από την αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα σε Παναγρινιακό και Α.Ε. Μεσολογγίου.

Οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου συνέχισαν τα τελευταία πολύ καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (5 νίκες σε 6 ματς) και πήραν την πρόκριση με το ίδιο σκορ που σημειώθηκε και στον αγώνα πρωταθλήματος (1-2)!!

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης:

12′ Ο Καπνιάρης κερδίζει τις κόντρες στην περιοχή αλλά το σούτ που κάνει περνάει άουτ

17′ Γκόλ 0-1: Κάθετη Σπυριλιώτη στον Κάππα που κάνει του σούτ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κούντρα.

22′ Σούτ του Κοντοπάνου μέσα σπο την περιοχή δεν αιφνιδιάζει τον Ρόκκο που μπλοκάρει την μπάλα

Γκόλ 1-1: 26΄Σέντρα απο δεξιά του Καπνιάρη ο Νούλας στην απέναντι πλευρά απο την γωνία της περιοχής κάνει στην κίνηση το σούτ και παρά την προσπάθεια του Ρόκκου η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα

32΄Κόκκινη κάρτα στον πάγκο της Ένωσης, στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Κούσουλα, για διαμαρτυρία στον διαιτητή

37′ Κεφαλιά του Σπυριλιώτη μπλοκάρει ο Κούντρας

39′ Δυνατό σούτ του Αλπέντζου άουτ

46΄Λάθος εκτίμηση της μπάλας από τον Ανδρ. Ρόκκο, ο Μακρής που «κυνηγούσε» τη φάση, προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

56′ Σούτ Νούλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ

76′ Γκόλ 1-2: Ο Καμζέλας βρίσκει δεξιά τον Μπίστα αυτός βγάζει σέντρα και βρίσκει και πάλι τον Καμζέλα που έχει ακολουθήσει την φάση που με ωραία κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα

79′ Εκτέλεση φάουλ Νούλα κοντινή κεφαλιά Αθανασίου ελάχιστα άουτ

80′ Κόρνερ απο δεξιά με τον Βασιλάρη η μπάλα δεν απομακρύνεται και φτάνει στον Ρόκκο που κάνει το σούτ άουτ

88′ Απευθείας φάουλ του Μπαρμπαγιάννη ελάχιστα άουτ

89′ Ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σούτ Σπυριλιώτη μπλοκάρει ο Κούντρας

90΄Παράλληλη σέντρα του Πανταζή, ο Καμζέλας σε καλή θέση απέναντι στον Κούντρα, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απομακρύνει τον κίνδυνο για την εστία του.

Διαιτητής : Ματσούκας

Βοηθοί : Τάκος, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος):

Κούντρας, Γιαννόπουλος, Αυφαντόπουλος, Μυλωνάς, Καπνιάρης, Δαλαγιώργος (77΄Αθανασίου), Νούλας (84΄Μπαρμπαγιάννης), Φ. Κορομηλάς, Ζαρκαδούλας, Μακρής, Κοντοπάνος (63΄Κοτρότσος Μ.)

Ένωση Αγίου Δημητρίου (Γιώργος Γιάκος):

Ανδρ. Ρόκκος, Καλλιακμάνης (68΄ Μπίστας), Κάππας, Α.Χ. Ρόκκος Προβίδας, Αλπέντζος, Πανταζή, Πριόβολος(65΄Κοκκώνης Κ.), Βασιλάρης (83΄ λ. τρ. Καμμένος), Καμζέλας, Σπυριλιώτης.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ σε επόμενο άρθρο