Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού πανηγυρίζει από σήμερα την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Στην αναμέτρηση της 6ης και τελευταία αγωνιστικής του 2ου ομίλου που συμμετέχει νίκησε με 6-0 την Α.Ε Κανονίου Κέρκυρας και πανηγυρίζει την άνοδο έχοντας πέντε νίκες και μια ήττα στο πρωτάθλημα  της Γ΄ Εθνικής το οποίο και συμμετέχει.

Στην αναμέτρηση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο Εμιλέον η γυναικεία ομάδα του Παναιτωλικού ξεκίνησε επιθετικά την αναμέτρηση και σε διάστημα δεκαπέντε λεπτών πέτυχε τέσσερα γκολ με αποτέλεσμα να πάρει μια εύκολη νίκη απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας.

Η Φεγγούλη με την συμπλήρωση δυο λεπτών αγώνα άνοιξε το σκορ με «ψιλοκρεμαστό σουτ». Το 2-0 έγινε στο 5΄με την Τσιρώνη ,ενώ πάλι η Φεγγούλη στο 8΄πέτυχε το τρίτο γκολ του Παναιτωλικού. Η Σιαπλαούρα στο 16΄ και η Τζουμερκιώτη στο 33΄ανέβασαν τον δείχτη του σκορ στο 5-0 (σκορ πρώτου ημιχρόνου).

Στην επανάληψη η Κολοβού στο 65΄διαμόρφωσε το τελικό 6-0

Διαιτητής: Μέρμηγκας (Αχαΐας)

Βοηθοί : Αγγελόπουλος, Κυριακοπούλου (Αχαΐας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναιτωλικός (Αλέξανδρος Ρήγας)

Κλοκώνη Ελένη, Τσίντζουρα Σοφία, Σταμάτη Φρειδερίκη, Αυγέρη Κωνσταντίνα, Σαμψώνα Ειρήνη, Τζουμερκιώτη Ευτυχία, Τσιρώνη Θεοδώρα, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνα, Σιαπλαούρα Ευτυχία, Παπαδημητρίου Φωτεινή, Φεγγούλη Αθηνά.

Α.Ε. Κανονίου Κέρκυρας (Μάριος Λουλές)

Λούζη Έλενα, Νάνου Στεφανία, Καμαργιάννη Άννα, Ασπιώτη Μαρία, Κούρκουλου Μαρία, Κορακιανίτη Ασπασία, Μακρή Αλεξάνδρα, Κοντάλιπου Ρουμπίνα, Λέσι, Λίλη, Αρβανιτάκη Θεοδώρα, Βίτσου Νεφέλη

Πλούσιο φωτορεπορτάζ σε επόμενο άρθρο.