Σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη των Μπαράζ Πρωταθλητών της ΕΠΟ , ο πρωταθλητής  Παναγρινιακός συμμετέχει στον 3ο όμιλο , και θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές από τις Ενώσεις ΕΠΣ Καστοριάς, ΕΠΣ Κέρκυρας, ΕΠΣ Ηπείρου, ΕΠΣ Θεσπρωτίας, ΕΠΣ Άρτας, και ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας .

Το πρωτάθλημα  των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί μετά από κλήρωση σε ένα γύρο, όπου κάθε σωματείο θα αγωνιστεί σε 3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός και ένα ρεπό.

Τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική αναμένεται να ξεκινήσουν την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου.

Οι 56 ομάδες σε όλη την Ελλάδα θα χωριστούν σε οχτώ ομίλους και θα ανεβούν τρεις ομάδες από κάθε όμιλο στην Γ’ Εθνική, με την κλήρωση να γίνεται την Τρίτη 2 Απριλίου στα γραφεία της ΕΠΟ.

Τα πρωταθλήματα των υπόλοιπων Ενώσεων είναι σε εξέλιξη, αλλά μπορούμε να δούμε τους πιθανούς αντιπάλους για την ομάδα του Αγρινίου.

Στην ΕΠΣ Ηπείρου βρισκόμαστε στην 26η αγωνιστική, απομένουν 4 αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος, και  τρεις ομάδες διεκδικούν την πρώτη θέση.  Πρόκειται για την Θύελλα Ελεούσα με 72 βαθμούς,  τον Αγροτικό Καστρίτσας με 68 βαθμούς , και τον Α.Ο. Ανατολής επίσης με 68 βαθμούς.

Στην ΕΠΣ Άρτας βρισκόμαστε στη 21η αγωνιστική , μια αγωνιστική για την λήξη του πρωταθλήματος και την πρώτη θέση διεκδικούν η Δόξα Άρτας 56 βαθμούς και ο ΠΑΣ Ανέζα με 53 βαθμούς.

Στην ΕΠΣ Καστοριάς βρισκόμαστε στην 20η αγωνιστική (απομένουν 2 ακόμη αγωνιστικές) και η Α.Ε. Γραμμοχωρίων είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια ομάδα.

Στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας  βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική των play off, (απομένουν 3 ακόμη ματς), με τον Αμβρακικό Βόνιτσας να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 62 βαθμούς και ακολουθεί ο Απόλλων Πάργας με 55 βαθμούς

Στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας διεξάγονται και εδώ τα play off ανόδου, με τον Άρη Φιλιατών να είναι και μαθηματικά πρωταθλητής

Στην ΕΠΣ Κέρκυρας απομένουν 4 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. Στην κορυφή βρίσκεται η Αναγέννηση Περιβολίου με 57 βαθμούς, με τον ΟΦ Αγ. Ματθαίου να βρίσκεται στην 2η θέση με 52 βαθμούς και τον Όλυμπο Κέρκυρας στην 3η θέση με 50 βαθμούς.