Έμπλεξε ο Παναιτωλικός που έμεινε προτελευταίος στη βαθμολογία κάτω από την Κηφισιά.

Με γκολάρα του Ασεχνούν, ο Βόλος πέρασε με 1-0 από το Αγρίνιο και έκανε το 3/3 στα playouts της  Super League.

Το ματς άρχισε με ένταση και αρκετά κόρνερ, χωρίς την πολύ μεγάλη φάση μέχρι να κάνει το απίθανο σουτ στο 29′ ο Γιασίν Ασενούν και να δώσει το προβάδισμα στον Βόλο. Ο Παναιτωλικός άρχισε άμεση προσπάθεια για αν φτάσει νωρίς στην ισοφάριση, αλλά έχασε μεγάλες ευκαιρίες προς το τέλος του πρώτου μέρος. Στο 43′ ο Οικονόμου από κοντά αστόχησε, ενώ στο 45′ το πλασέ του Πέρες από κοντά βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Κόβατς. Έτσι στο ημίχρονο ο Βόλος πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια.

Ο Παναιτωλικός μπήκε με επιθετικές αλλαγές στην επανάληψη και προσπάθησε με κάποιες τελικές του Χουάνπι να απειλήσει, αλλά ο Βόλος ήταν καλά οργανωμένος. Και δεν δέχτηκε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να αγχώνονται όσο περνούσε η ώρα. Στο 80′ ο Τορεχόν δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει με προβολή, ενώ ο Λομόνακο είχε μεγάλη ευκαιρία στο 88΄. Στο 89′ αποβλήθηκε ο Άλχο για σκληρό μαρκάρισμα και ο Λομόνακο είχε κι άλλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις. Με τον Κόβατς να κάνει σπουδαίες αποκρούσεις ενώ ο Φρεντ Ντουάρτε είχε άστοχο σουτ στην τελευταία προσπάθεια. Ενώ ο Μλάντεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα στο 96′.

Μικρογραφία

Παναιτωλικός – Βόλος 0-1

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Σκόρερ: 29′ Ασενούν

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Κόκκινες: 90’+6′ Μλάντεν (δεύτερη κίτρινη) 89′ Άλχο

Κίτρινες: 17′ Μλάντεν, 68′ Μαυρίας, 70′ Τορεχόν -43′ Κόμπα

Συνθέσεις

Παναιτωλικός: Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46′ Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας (86′ Μπρ. Ντουάρτε), Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι (78′ Λιάβας), Καρέλης (54′ Λομόνακο), Ντίας (78′ Μπουζούκης)

Βόλος: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος (63′ Τρουιγέ), Κόμπα (85′ Μπερτόλιο), Ασενούν (85′ Ποπέσκου), Μύγας, Γκαρσία (76′ Μωραΐτης)