Αγωνιζόμενη με απουσίες η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού είχε καλή εικόνα απέναντι στην αντίστοιχη της ΑΕΚ, η οποία τελικά έφυγε νικήτρια με 2-0 από το Αγρίνιο. Το α’ μέρος είχε λίγες καλές στιγμές και η αναμέτρηση κρίθηκε με δύο γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο τέταρτο του β’ ημιχρόνου (56’ και 59’).

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, η ΑΕΚ  «κλείδωσε» τη νίκη μέσα σε τέσσερα λεπτά με δύο πανομοιότυπα γκολ. Στο 56′ ο  Γεωργέας έκανε σέντρα από δεξιά και ο  Κοντορουχάς με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πρώτου δοκαριού έκανε το 0-1.

Δύο λεπτά μετά ο Ανδρικόπουλος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κάθετη πάσα του Κοντορουχά, όμως στο 59′, με πρωταγωνιστές και πάλι τον Κοντορουχά και τον Ανδρικόπουλο ήρθε το 0-2: ασίστ ο πρώτος, γκολ ο δεύτερος.

Αγωνίστηκαν για τον Παναιτωλικό  οι: Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος (86’ Λουλούδης), Σκούρτης, Μάνος, Αναστασόπουλος, Ράδος, Μόκκας (λ.τ. 60’ Εσκετζής), Γιωτόπουλος (86’ Τζημολάκας), Καψής (86’ Χρόνης), Κακιώνης (58’ Γκόλιας), Μορφάκης.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Καλλιάρος, Σβίγκος (81′ Δημητριάδης) Αντωνόπουλος, Βαλκάνης (68′ Ψυρόπουλος) Χατζηνικολάου, Κρουσελνίτσκι, Μαρούτσης (78′ Παλαιολόγου) Κολιμάτσης (78′ Χριστακόπουλος) Ανδρικόπουλος (68′ Ελέζι) Γεωργέας, Κοντορουχάς.

  • Αύριο Κυριακή η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού υποδέχεται την αντίστοιχη του Βόλου στις 11.30 το πρωί στο Emileon.