Με αφορμή τον πρόχειρο έως άσχετο κανονισμό που φύτρωσε σαν λουλούδι όπως τα λουλούδια που φύτρωσαν στον καινούργιο αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου 1957 σας ανακοινώνει ότι οι κανόνες των γηπέδων είναι ανάλογα με τις ανάγκες των ομάδων.

1) η σωστή υποδομή των εγκαταστάσεων (υγρασία μούχλα και στάξιμο νερού από την στέγη).

2 ) η απολύμανση των χώρων ανά τακτά διαστήματα λόγου προσέλευσης παικτών κ παιδιών.

3) φύλαξη αποδυτηρίων για την περιουσία των κάθε ομάδων.

4) συντήρηση του πλέγματος περιφράξεις από σύρματα κ από αλλά αιχμηρά αντικείμενα για τυχόν τραυματισμούς

5) σωστή συντήρηση αγωνιστικού χώρου με κατάλληλα μηχανήματα για αποφυγή λα κούβων,  για την αποφυγή τραυματισμού.

6) τοποθέτηση καμερών για την ασφάλεια του δημοτικού γηπέδου.

7 )η αδειοδότηση του γηπέδου για την λειτουργία του.

Όλα αυτά σας τα αναφέρω γιατί 11 χρόνια γενικός αρχηγός και 5 χρόνια πρόεδρος εγώ μαζί με τους συνεργάτες μου τα είχαμε πάρει «επ΄ώμου»!!!!!

Ας μάθουν οι αρμόδιοι τους κανονισμούς και μην βιάζονται να παίρνουν αποφάσεις.

Επίσης  ένα από τα θέματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα στον δήμο μας είναι αν οι ομάδες είναι ενεργές. Οι ομάδες μας, όχι μόνο είναι ενεργές, αλλά κάνουν εκδηλώσεις, και φέρνουν τα τελευταία χρόνια αρκετό κόσμο στον δήμο μας.

Ίσως αυτό να μην το έχουν πάρει ακόμη «χαμπάρι» οι αρμόδιοι!!

Έχουν ΑΦΜ και είναι φορολογικά «ενήμερες». Μιλάω για Απόλλωνα και Αναγέννηση Θέρμου. Τώρα αν είναι ενεργές στο πρωτάθλημα θα σας απαντήσω ότι μια ομάδα είναι ενεργή όταν έχει σπίτι όταν έχει έδρα. Μάλλον και σε αυτή την περίπτωση οι αρμόδιοι δεν ξέρουν πόσα χρόνια είναι το γήπεδο υπό κατασκευή και πότε πήρε άδεια.

Ας ενημερωθούν και ας βγάλουν τότε τους σωστούς κανονισμούς που πρέπει.

Παρακαλώ ο πρόεδρος του Δήμου Θέρμου και πρώην πρόεδρος της Ακαδημίας ας ενημερώσει τους αρμόδιους το πως είναι οι κανονισμοί και να φροντίσει για την σωστή λειτουργία του γηπέδου.

Γιατί από φωτογραφίες και προβολή χορτάσαμε. Ας ασχοληθούμε και λίγο με τις ομάδες που όλα αυτά τα χρόνια γέμιζαν κάθε Σαββατοκύριακο το Θέρμο με κόσμο και ειδικά τα 3 τελευταία χρόνια γέμιζαν τον Δήμο μας , κόσμο από όλοι την Ευρώπη με τα φεστιβάλ που διοργάνωναν

Και δυστυχώς έχει περισσότερη προβολή το «κ.π.ε.» με τα 50 άτομα που έρχονται στο θέρμο πάρα οι ομάδες που έρχονταν 2500 χιλιάδες κόσμο μέσα σε 2 μήνες.

Βγάλτε τα συμπεράσματα σας κύριοι.

Υ.Γ. Ας έρθουν οι αρμόδιοι να κάνουμε λογαριασμό τα τελευταία χρόνια για να δουν πόσα λεφτά «βγάλαμε» εγώ και ο συνεργάτης μου Κώστας Τσατσαράγκος από τις ομάδες.

Τα κέρδη θα τα δώσουμε σε όσους έχουν την περιέργεια κύριοι και κυρίες!!

 

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου

Σταυροθανασόπουλος Δημήτριος