Αγώνας… δίχως αύριο είναι αυτός ανάμεσα σε Κηφισιά και Παναιτωλικό (20:00, Cosmote Sport 1 HD), με τον νικητή της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική των playouts να παίρνει σημαντικό προβάδισμα στη μάχη παραμονής στη Stoiximan Super League.

Η ομάδα των βορείων προαστίων φιλοξενεί τους Αγρινιώτες στην Καισαριανή προερχόμενη από το σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 2-1. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής περιόδου για την Κηφισιά, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, σκόραρε και τα δύο γκολ για την ομάδα του, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε τρομερή φόρμα.

Από την άλλη, οι Αγρινιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να… ανασάνουν, καθώς στο εντός έδρας κομβικό ματς με τον Βόλο ηττήθηκαν με 1-0, όντας τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ανώτεροι. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να το μετατρέψουν αυτό σε ουσία.

Η διαφορά των δύο μονομάχων είναι μόλις 1 βαθμός, με την Κηφισιά να είναι 12η με 25 και τον Παναιτωλικό 13ος με 24, με 4 αγωνιστικές να απομένουν (συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού ανάμεσα στους δύο).

Διαιτητής ο Διαμαντόπουλος

Παρά την ανακοίνωση του Παναιτωλικού και το επίσημο αίτημά του για παρουσία ξένου διαιτητή στον αγώνα, το ματς θα το διευθύνει ο Διαμαντόπουλος.

Ωστόσο στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Άλαρντ Λιντχουτ, ο οποίος διηύθυνε ως πρώτος διαιτητής την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στις 14 Φεβρουαρίου για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (0-1).

Βοηθοί του κ. Διαμαντόπουλου θα είναι οι Κώστας Ψάρρης (Ζακύνθου) και Χασάν Κούλα (Ξάνθης) με 4ο τον Αριστείδη Βάτσιο (Δυτικής Αττικής) και AVAR θα είναι ο Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής).

Για το πρώτο διπλό στη σεζόν ο Παναιτωλικός

Οι Αγρινιώτες σε 14 εκτός έδρας παιχνίδια δεν έχουν ούτε μία νίκη, ενώ το ματς με την Κηφισιά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος έληξε ισόπαλο με 2-2. Ο αγώνας στο Αγρίνιο είχε βρει νικητή τον Παναιτωλικό με το εμφατικό 3-0.

Από την άλλη η Κηφισιά με τον Μπράτσο σε 3 αγώνες δεν έχει ηττηθεί ακόμα στην έδρα της, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα έχει σε 14 ματς, 3 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Δεν ανακοίνωσαν αποστολή οι δύο ομάδες

Αμφότερες οι ομάδες δεν ανακοίνωσαν αποστολή για τον αγώνα, απόδειξη της σημασίας του αγώνα και της προσπάθειας απόκρυψης των πλάνων για το ματς.

Στον αγώνα με τον Αστέρα αποχώρησαν για την Κηφισιά οι Τσάπαν και Τεισέιρα με τραυματισμό και έκαναν αγώνα δρόμου να προλάβουν, με τη συμμετοχή τους να είναι ακόμα αμφίβολη.

Από την άλλη για τον Παναιτωλικόο Ζοάο Πέδρο «έσφιξε» τα δόντια και θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το παιχνίδι.

Ο Πρίτσας της Κηφισιάς και ο Μλάντεν του Παναιτωλικού είναι τιμωρημένοι και θα απουσιάσουν από τον σημερινό αγώνα.

Μόνο φίλαθλοι της Κηφισιάς στο γήπεδο

Ένα ζήτημα που προέκυψε την τελευταία εβδομάδα ήταν αυτό της έκδοσης εισιτηρίων για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού.

Τελικά η Κηφισιά με ανακοίνωση που εξέδωσε ξεκαθάρισε πως δεν επιτρέπει την είσοδο οπαδών των φιλοξενουμένων.

Το πάνω χέρι οι Αγρινιώτες στα μεταξύ τους

Όσον αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο, ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει με 3-0 στο Αγρίνιο, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Στο ματς του δευτέρου γύρου που έγινε στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 2-2.