Ο Λεβάν Σενγκέλια είναι και πάλι στην Ελλάδα.

Ο διεθνής Γεωργιανός του Παναιτωλικού μετά από 32 ημέρες απουσίας του επέστρεψε από την πατρίδα του και απομένει να φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί σε κάποιο από τα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς στα playouts.

Τραυματίστηκε με την Εθνική κι έκτοτε δεν έπαιξε ξανά

Ο Σενγκέλια είχε τραυματιστεί στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού της Εθνικής Γεωργίας με την Εθνική Ελλάδας.

Στον τελικό πρόκρισης στη τελική φάση του Euro που είχε διεξαχθεί πριν από 23 ημέρες. Στις 26 Μαρτίου στην Τιφλίδα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να χάνει το εισιτήριο στα πέναλτι.

Ο Σενγκέλια είχε αποχωρήσει λίγο μετά το 85΄ με διάστρεμμα και λόγω της κατάστασής του παρέμεινε στην πατρίδα του, εκεί όπου συνέχισε την αποθεραπεία του.

Θα τον περιμένει ο Πετράκης

Ο διεθνής Γεωργιανός ακραίος ήταν συνεπέστατος με την ημέρα της επιστροφής του στην Ελλάδα. Αυτό έγινε χθες Πέμπτη (18/4) και σήμερα (19/4) αναμένεται να συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στη Τρίπολη.

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να τα πει και πάλι με τον προπονητή του, Γιάννη Πετράκη, το υπόλοιπο τιμ και κυρίως το ιατρικό, αλλά και τους συμπαίκτες του. Όλα αυτά μία μέρα πριν το νέο τελικό στη μάχη της παραμονής.

Αυτόν του Σαββάτου (20/4, 19:30) στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης με τον Αστέρα για την 5η αγωνιστική των playouts, με μοναδικό στόχο του Παναιτωλικού την τρίτη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας (προηγήθηκε το 1-0 επί της Κηφισιάς).

Ο Σενγκέλια φυσικά και δεν θα είναι στα πλάνα του Ρεθυμνιώτη τεχνικού των «καναρινιών» και απομένει να φανεί αν μετά το διάστρεμμα που υπέστη θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά τη φετινή χρονιά.

Είτε μία εβδομάδα μετά με τον Ατρόμητο (27/4) στο Αγρίνιο, είτε στη τελευταία αγωνιστική, μία εβδομάδα ουσιαστικά μετά το Πάσχα (11/5) στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ. Ο Πετράκης δεν πρόκειται να ρισκάρει και θα περιμένει το ιατρικό τιμ, όσο και αν θα ήθελε τον Σενγκέλια στη διάθεσή του.

Όπως και σε όλη την διαδικασία των playouts, όπου παρών ήταν μόνο στην αποστολή της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό στις 16 Μαρτίου, όπου παρέμεινε στον πάγκο στο τελικό 3-0. Έκτοτε, λόγω του τραυματισμού του ήταν απών, με το κενό του να ήταν ιδιαίτερα εμφανές στα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν.

Πλέον ο χρόνος και μόνο θα δείξει αν θα αγωνιστεί ξανά σε έναν από τους δύο τελευταίους «τελικούς» της φετινής πορείας του Παναιτωλικού στη μάχη της παραμονής του στη Stoiximan Super League. Το πιθανότερο πάντως είναι αυτό πως θα συμβεί, με τον Σενγκέλια, μετά τους Ζοάο Πέδρο και Αντώνη Στεργιάκη, να βάζει την ομάδα πάνω από το εγώ του, αν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.