Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναιτωλικό (19:30, Novasports 2) για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, με την ομάδα του Αγρινίου να θέλει το διπλό απέναντι στον αδιάφορο Αστέρα, για να μεγαλώσει την απόστασή του από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ΚΕΔ όρισε τον Παναγιώτη – Ραφαήλ Τσιάρα να διευθύνει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη και Νικόλαο Σάββα, με τέταρτο τον Ανδρέα Γκάμαρη. Στο VAR θα βρίσκεται ο Αναστάσιος Παπαπέτρου, με AVAR τον Αντώνιο Σινιοράκη.

Με απουσίες και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης αν πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναιτωλικό «σφραγίζει» και βαθμολογικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Μετά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, με την νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, οι Αρκάδες θέλουν να πάρουν μπροστά στον κόσμο τους ακόμη μία νίκη, για να μπορέσουν να κλείσουν το μίνι πρωτάθλημα στην πρώτη θέση.

Ο Μίλαν Ρασταβατς δεν υπολογίζει στους Καλτσά και Σουρλή που έμειναν εκτός αποστολής, ενώ διαθέσιμος είναι ο Γιώργος Κωστέας, που μπήκε στην 20άδα των Τριπολιτσιωτών.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη με συνταγή Κηφισιάς

Μετά το πρώτο διπλό στη σεζόν κόντρα στην Κηφισιά, άπαντες στον Παναιτωλικό θέλουν να επαναλάβουν μία παρόμοια εμφάνιση προκειμένου να φτάσουν σε ακόμη μία νίκη, στην Τρίπολη αυτή τη φορά για να φτάσουν ολοένα και πιο κοντά στον στόχο της παραμονής.

Ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκ νέου εκτός αποστολής τον Καπίνο, ενώ έξω έμειναν και ο τραυματίας Φράνκο Μπαλντασάρα, ο άρτι αφιχθείς Λεβάν Σενγκέλια, ο τιμωρημένος Σεμπάστιαν Μλάντεν και ο Νίκολα Στάγιτς που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Οι Αγρινιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, που ετοιμάζεται για οργανωμένη απόβαση στην Τρίπολη, παρά το «κόκκινο» Βρούτση.

Καλύτεροι οι Αρκάδες στα μεταξύ τους

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε, με σκόρερ τον Μιριτέλο να πάρει διπλό στο Αγρίνιο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, με 1-0.

Στην Τρίπολη, το μεταξύ τους παιχνίδι κρίθηε στο φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν γκολ ισοφάρισης για το τελικό 2-2 με τον Οικονόμου στο 90+2′, μετά την ανατροπή που είχε κάνει ο Αστέρας και είχε προηγηθεί με 2-1 με τα γκολ των Μιριτέλο και Ζουκάνοβιτς.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ:

Σάββατο 20 Απριλίου
18:30 ΟΦΗ – Βόλος Cosmote Sport 1
19:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός Novasports 2
19:30 Ατρόμητος – Κηφισιά Novasports Prime

Κυριακή 21 Απριλίου
15:00 Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Novasports Prime

Η βαθμολογία

7.    ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.      34
8.    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ       34
9.    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ        32
10.    ΟΦΗ      31
11.    ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ        29
12.    ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ        27
13.    ΚΗΦΙΣΙΑ      25
14.    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ       19

https://monobala.gr/