Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Με δύο συνεχόμενες νίκες ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα η ομάδα Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου, τερματίζοντας πρώτος στον Όμιλό του και είναι έτοιμος για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στο Φάιναλ-Φορ που θα διεξαχθεί στο προσεχές διάστημα.

Στο Φάιναλ Φορ έχουν προκριθεί οι Νέοι Ναυπάκτου και Αστέρας Μεσολογγίου από τον Α’ Όμιλο και πιθανόν οι Παναιτωλικός και Ελπίδες Αγρινίου από τον Β’ Όμιλο, ‘οπου θα διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, τη Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, το μεσημέρι, σε εξ αναβολής αγώνα ο Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου επικράτησε εκτός έδρας -στο γήπεδο της Κατοχής, της αντίστοιχης Κ16 Όμηρος Νεοχωρίου με σκορ 1-2.

Για την ιστορία, οι σκόρερ της ομάδας μας ήταν οι: Αλεξάκης και Κοντός.

Αστέρας Μεσολογγίου: Κατσαδούρης, Χριστοδούλου, Μάης, Μπαζίνης, Ζέλιος, Καλύβας, Βασιλείου, Παπαδάκης, Αργυρόπουλος, Κοντός και Αλεξάκης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πρέντζας, Μιμής, Λύρος, Ντούμας, Πίτσικος, Πανόπουλος, Καντούρης  και Βνάτσιος.

Με νίκη έκλεισε τις φετινές του υποχρεώσεις στον Όμιλό του ο Κ16 Αστέρας Μεσολογγίου καθώς επικράτησε στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλός” επί του Κ16 Ηρακλή Αστακού με σκορ 2-1. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, το πρωί, με τους προπονητές μας να δίδουν την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές να αγωνισθούν και να απολαύσουν τον αγώνα.

Για την ιστορία του αγώνα οι σκόρερ της ομάδας μας ήτα οι: Αλεξάκης και Μιμής.

Αστέρας Μεσολογγίου: Κατσαδούρης, Χριστοδούλου, Ντούμας, Καλύβας, Πρέντζας, Πίτσικος, Λύρος, Παπαδάκης, Μιμής, Κοντός και Αλεξάκης

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Βασιλείου, Μάης, Μπαζίνης, Κράνης, Πανόπουλος και Βνάτσιος