Το Σάββατο 27 Απριλίου (ώρα 20.00) ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν με αντίπαλο τον Ατρόμητο και θέλει ένα και μοναδικό αποτέλεσμα: ΝΙΚΗ!

Γεμίζουμε το γήπεδο, παίζουμε όλοι μαζί, ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟΣ. ΝΙΚΑΜΕ!

Στον αγώνα αυτό καθορίζεται γενική είσοδος με εισιτήρια στην κατώτατη τιμή των 5 ευρώ για να μην λείψει κανείς. Επιπλέον οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να παραλάβουν μία δωρεάν πρόσκληση.

Η διάθεση των εισιτηρίων (και των προσκλήσεων) γίνεται από την πλατφόρμα της ΠΑΕ Παναιτωλικός (https://tickets.panetolikos.gr/). Για την διευκόλυνση όσων δεν είναι εξοικειωμένοι με ηλεκτρονικές συναλλαγές θα λειτουργήσουν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο ως εξής:

Πέμπτη:         09.00-16.00

Παρασκευή:  09.00-16.00

Σάββατο:       12.00-20.00

Τα εισιτήρια (διαρκείας, απλά και προσκλήσεις) είναι ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου. Από τον νόμο προβλέπονται αυστηρές ποινές και κυρώσεις τόσο στους παραβάτες όσο και στην ΠΑΕ, σχετικά με την υποχρέωση των κατόχων σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης.

Αυτό το Σάββατο φοράμε όλοι κίτρινα και μπλε. Γεμίζουμε το γήπεδο, ενισχύουμε τους παίκτες, προστατεύουμε την ομάδα. ΝΙΚΑΜΕ!!!

 

Οδηγίες για την ηλεκτρονική έκδοση πρόσκλησης:

Ο κάτοχος διάρκειας θα πρέπει να μπει στην πλατφόρμα εισιτηρίων (https://tickets.panetolikos.gr/) και να επιλέξει ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και μια θέση στο πλάνο του γηπέδου. Αφού συμπληρώσει τα στοιχεία του φίλαθλου που θα την χρησιμοποιήσει (ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ) συμπληρώνει ως κωδικό απεμπλοκής, τον αριθμό barcode από το διαρκείας του.