Σενάριο νέας ανατροπής για τις εκλογές της Super League, που είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Τετάρτη (26/6), φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Live Sport.

Βάσει του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ που παρουσιάζει ο Σάββας Λιβάνιος, ο Αχιλλέας Μπέος πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να διεκδικήσει την προεδρία της Λίγκας, ωστόσο, εμφανίζεται και νέος υποψήφιος, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ολόκληρο το ρεπορτάζ στη σημερινή Live Sport:

«Την ερχόμενη Τετάρτη στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας θα ξεκαθαρίσει αν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν διάθεση να συνεργαστούν με το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ή αν το μπλοκ που δημιούργησαν ενόψει των αρχαιρεσιών της ΕΠΟ θα πορευτεί χωρίς ευρύτερες συνεργασίες.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός άναψαν το πράσινο φως στον Αχιλλέα Μπέο να διεκδικήσει την προεδρία του Συνεταιρισμού, αλλά η υποψηφιότητά του προκάλεσε αντιδράσεις εντός της Λίγκας.

Προχθές ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να μπει μπροστά και ανακοίνωσε κι αυτός ότι θα είναι υποψήφιος με στόχο “να συνεισφέρω στην οικονομική και ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο πρώτο σκέλος της οικονομικής αναβάθμισης ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού το έχει κάνει ήδη πράξη την εποχή που στην προεδρία της Λίγκας ήταν ο (πρώην πλέον) αντιπρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Τότε με προσωπικές ενέργειες και επαφές του Γ. Αλαφούζου με συνεργάτες του πρωθυπουργού, οι ΠΑΕ εισέπραξαν 1,5 εκατ. ευρω.

Ο 67χρονος μεγαλοπαράγοντας έχει ξεκάθαρα τη στήριξη της ΑΕΚ και του Άρη που είναι σταθερά απέναντι από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Από τη στάση των δύο τελευταίων ΠΑΕ θα φανεί πώς θα βαδίσει την επόμενη τετραετία το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δεν κοντράρουν τον Αλαφούζο, τότε το ποδόσφαιρό μας θα μπει σε μια εποχή ευρύτερης συναίνεσης και συνεργασίας για τη βελτίωσή του.

Διαφορετικά οι κόντρες θα χτυπούν και πάλι κόκκινο…

Εδώ και ένα 24ωρο κυκλοφορούν φήμες ότι επειδή δεν βγαίνουν τα “κουκιά” για την εκλογή του Αχ. Μπέου, υπάρχει ενδεχόμενο να είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποψήφιος για την προεδρία της Λίγκας, απέναντι από τον Γιάννη Αλαφούζο»