Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…
Κάπου εδώ τελειώνει και ο κύκλος του Γ.Σ.Χαρίαλος Τρικούπης Μεσολογγίου μετά από 9 συνεχόμενες σεζόν στις εθνικές κατηγορίες της ΕΟΚ. Από το 2011 που ξεκίνησε η προσπάθεια της επαναλειτουργίας του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου έως και σήμερα αυτά που πετύχαμε και ζήσαμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά διοίκηση και κόσμος μοιάζουν σαν σκηνές από παραμύθι. Από τη Β’ΕΣΚΑΒΔΕ στη Basket League!
Δυστυχώς όμως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τη μέχρι πρότινος διοίκηση που διατηρούσε την ομάδα στο υψηλότατο επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες να βρεθεί διάδοχη κατάσταση και να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί και φέτος αυτό δε κατέστη εφικτό.
Συνεπώς λοιπόν ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου δεν θα αγωνιστεί σε οποιαδήποτε κατηγορία σε επίπεδο ανδρών κατά την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 ΑΛΛΑ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο στίβο θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο Σύλλογος δεν διαλύεται. Ο Σύλλογος θα συνεχίσει κανονικά να προσφέρει στη νεολαία της πόλης μας διέξοδο στον αθλητισμό, αλλά το αντρικό τμήμα μπαίνει σε παύση για τη προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Ας ελπίσουμε του χρόνου τέτοια εποχή οι συνθήκες να είναι καλύτερες και να μπορέσει το αντρικό τμήμα που τόσες χαρές προσέφερε σε αυτή τη πόλη όλα αυτά τα χρόνια να επανέλθει εκεί που αξίζει.