Ο επεισοδιακός αγώνας ανάμεσα σε Άτλαντα και Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα Κ15 της ΕΠΣ Αχαΐας που συνεχίστηκε την επόμενη μέρα για ένα λεπτό, συνεχίστηκε κι εκτός γηπέδων!

Η καταγγελία έγινε προς τον προπονητή της ομάδας των Αχαιών, έχοντας αποδέκτη την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας.

Στη συγκεκριμένη καταγγελία προέβη ο Χρήστος Φαρδέλλας, ο οποίος ζητά οι αρμόδιοι φορείς να επιληφθούν της υπόθεσης.

Όσα αναφέρει η καταγγελία

«Θέλω να σας αναφέρω ότι την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 σε αγώνα του πρωταθλήματος της κατηγορίας Κ15 της ΕΠΣ Αχαΐας μεταξύ των ομάδων Άτλας – Παναχαϊκή ο προπονητής της ομάδας της Παναχαϊκής κ. Χ.Ρ. και ενώ ο αγώνας ήθελε 1 λεπτό για να λήξει εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με όλο τον πάγκο της ομάδας του και τους συνεργάτες του και προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άτλα.

Μάλιστα τον Β.Τ. τον έπιασε από τον λαιμό, του δημιούργησε μώλωπες και του έσκισε την μπλούζα. Κατόπιν μόλις ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα εις βάρος της Παναχαϊκής εισήλθε στο γραφείο των διαιτητών και απείλησε τον διαιτητή.

Η εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας. Για όλα τα ανωτέρω υπάρχουν μαρτυρίες που το αποδεικνύουν.

Για την εισβολή στο γραφείο των διαιτητών θα σας αποσταλεί συνημμένα βίντεο. Ο προπονητής είναι αυτός με την γαλάζια μπλούζα. Παρακαλώ να επιληφθεί η επιτροπή της υπόθεσης».

Χρήστος Φαρδέλλας».

Η θέση του προπονητή

Η θέση του προπονητή στο monobala.gr είναι πως γνωρίζει ποιος έχει προβεί στις καταγγελίες κι έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά του εν λόγω κυρίου.

monobala.gr