Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς έγινε  το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο της Σκουτεράς  μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας με το σκορ να παραμένει μέχρι το φινάλε στο 0-0

Λίγες φάσεις και για τις δύο ομάδες με την ομάδα του Αστέρα να έχει την  κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με σημαντικότερες ευκαιρίες ,στο 5′ μετά απο μεταβίβαση του Ασημάκη ο Κουμάσης απο ευνοϊκή θέση κάνει το σουτ και η μπάλα χτυπάει σε σώμα αμυνόμενου , στο 25′ απευθείας φάουλ του Κούκου απο πλάγια θέση η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι , στο 35′ ο Ασημάκης απο το ύψος της περιοχής κάνει το σουτ και αποκρούει ο Γιαννοκώστας ενώ στο 85′ πάλι με πρωταγωνιστές τους δύο παίκτες σε σουτ το Ασημάκη έξω από την περιοχή ο Γιαννοκώστας απομακρύνει εντυπωσιακά στο δεξί του ‘γάμα’.

Από την άλλη πλευρά η γηπεδούχος ομάδα του ΑΟ Σκουτεράς στο 45′ είχε την καλύτερή της ευκαιρία όταν σε διαγώνιο σουτ απο την μικρή περιοχή ο Μάλαινος θα απομακρύνει δύσκολα την μπάλα στην δεξιά του γωνία , και στην επαναφορά ο Καραγιώργος Κ. θα κάνει το σουτ και η μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας . Επίσης δημιούργησε ευκαιρίες με τον Αντωνόπουλο και τον Αποστολόπουλο, δίχως η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, αποτέλεσμα που αφήνει και τις δυο ομάδες ικανοποημένες.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Διώτης, Θώδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτεράς (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Γιαννοκώστας Γ., Γιαννοκώστας Γ.(46΄Γιαννοκώστας Ε.), Θεοδωρίδης, Πιστιόλης (70΄Γρίβας Ν.), Σαλαγιάννης, Κωστόπουλος Δ., Δράκος, Καραγιώργος, Αποστολόπουλος, Αντωνόπουλος (70΄Αριστόπουλος), Παπαιωάννου (83΄Γρίβας Χ.)

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Στέφανος Κούκος)

Μάλαινος, Στριμμένος, Πάνου, Σταμάτης, Κόκκοτος, Ρέθη Ε., Ζης, Κούκος, Κουμάσης, Ασημάκης, Ντοντάι