ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΝΤΖΑΝΗ!!!
Ο Φωστήρας Καισαριανής κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής στον 6ο όμιλο και μάλιστα αήττητος κάνοντας το απόλυτο (12 νίκες σε ισάριθμα ματς με απολογισμό 47 γκολ στην επίθεση και μόλις 2 γκολ παθητικό στην άμυνα) για την σεζόν 2024-2025.
Στο δημοτικό γήπεδο Καισαριανής ”Μιχάλης Κρητικόπουλος” παίκτριες,τεχνική ηγεσία και διοίκηση πανηγύρισαν την άνοδο τους στη Β’Εθνική με την απονομή τροπαίου και μεταλλίων.
Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας της Αττικής βράβευσε την έμπειρη διεθνή μεσοεπιθετικό του Παναιτωλικού Στέλλα Ντζάνη για την προσφορά της εντός και εκτός γηπέδων!!!
Η Στέλλα Ντζάνη δημοσίευσε προσωπικές δηλώσεις για την συγκεκριμένη τιμητική βράβευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομαδα του @fostiraskaisarianisfc.women και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ομάδας @saleurisilias για την βράβευση μου στη φιέστα ανόδου της ομάδας, για την προσφορά εντός και εκτός γηπέδων!
Με τιμάει ιδιαίτερα και με συγκινεί η κίνηση σας!
Εγώ θέλω να ευχηθώ συγχαρητήρια για την άνοδο και ειδικά πολλά μπράβο στην εξαιρετική προπονητρια της ομάδας @kats_konstantina καθώς και στη γυμνάστρια της ομάδας @anthifoti11 !Εύχομαι του χρόνου ανοδο στην Α εθνικη!Ευχαριστώ και μπράβο σε ολους
Πηγή Φωτό:Hope DiKappa
Επιμέλεια:Ηλίας Σχορτσιανίτης