Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Φλαμίνγκο Μεσολογγίου με σκορ 1-3 απο τον ισχυρό Φείδωνα Άργους το απόγευμα της Κυριακής , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου.. Και τα τέσσερα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με την Κεχαγιά στο 55′ με σουτ στην γωνία πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ και κάνει το 0-1. Πριν ακόμη συνέλθουν από την ” ψυχρολουσια” οι γηπεδούχες στο 58′ σέ αδράνεια τής άμυνας ξανά η Κεχαγιά με σουτ κάνει το 0-2..
Στο 73′ σε ασίστ τής Λαζανά Βάσω η Κενυατισσα επιθετικός ξεφεύγει των αντιπάλων και ανατρέπεται εντός της περιοχής και η Λαζανά Βάσω ευστοχεί στην εκτέλεση πέναλτι και έφθασε τα 4 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο 90′ σέ αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων η Σαμπάνη με πλασέ κάνει το τελικό 1-3 και τελειώνει τον αγώνα αφού η γηπεδούχος ομάδα είχε αναθάρρησει μετά την μείωση τού σκορ..
Δεν απέφυγε τα λάθη η διαιτητής Παπακωνσταντίνου Γλυκερία και ο βοηθός της Μπαλαρουτσος Παύλος ενώ καλός ήταν ο βοηθός Σωτηρόπουλος Δημήτρης ( ΕΠΣ Αχαιας)
Φλαμίνγκο Μεσολογγίου: Οkeya S., Πολύζου Π.(30′ Μιζαλου Κ.), Σταυροπούλου Α.(63′ Σταμούλη), Πρασσά, Λαζανά Βάσω, Σούζα (63′ Βλαχογιάννη), Μπίμπα, Αtako N., Ασημακοπούλου, Σταθοκωστα (63′ Πετσινη), Υφαντή (30′ Βητουρατου Σ.)









