Για τη φετινή πορεία και τις προοπτικές του Παναιτωλικού μίλησε ο Χάρης Μαυρίας στην εκπομπή «Spor στο ΙΟΝΙΑΝ», μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι μετά τη βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό η ομάδα ανασυντάχθηκε, έδειξε χαρακτήρα και πλέον στοχεύει να βρεθεί στο γκρουπ 5-8 της βαθμολογίας.

Αναφέρθηκε, επίσης, στη σημασία που δίνει ο σύλλογος στην ανάπτυξη νεαρών παικτών, υπογραμμίζοντας ότι ο Παναιτωλικός αποτελεί «στολίδι για την Αιτωλοακαρνανία» και προορισμό για όσους θέλουν να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά.

Μιλώντας για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, επαίνεσε το έργο του Γιάννη Πετράκη, αλλά σημείωσε πως με τον Γιάννη Αναστασίου «υπάρχει νέα φιλοσοφία, βελτίωση και διαφορετική ψυχολογία», με την ομάδα να δείχνει ήδη σημάδια προόδου.

Ο Μαυρίας χαρακτήρισε ευεργετική τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς δίνει χρόνο για περαιτέρω δουλειά και βελτίωση, ενώ αναγνώρισε πως η τύχη έπαιξε ρόλο σε κρίσιμα παιχνίδια, τονίζοντας ωστόσο ότι «πρέπει εμείς να ορίζουμε την τύχη μας μέσα στο γήπεδο».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναιτωλικού, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τη στήριξή τους: «Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας, μας δίνει ευθύνη και πείσμα για να κάνουμε αυτό που αρμόζει στον σύλλογο – να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».