Σε φιλικό και απόλυτα πολιτισμένο κλίμα ολοκληρώθηκε η συνεργασία του έμπειρου τεχνικού Δημήτρη Παναγιώτου με τον Άρη Λεπενούς. Η διοίκηση του συλλόγου και ο προπονητής αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν τους δρόμους τους, με κύρια αιτία τους οικονομικούς λόγους που δεν επιτρέπουν τη συνέχιση της συνεργασίας.
Ο Άρης Λεπενούς πραγματοποιεί μέχρι στιγμής μια ιδιαίτερα θετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, όπου βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα παραμένει αήττητη, δείχνοντας σταθερότητα και δυναμική μέσα στο γήπεδο. Σε αυτή την πορεία σημαντική ήταν η συμβολή του Δημήτρη Παναγιώτου, ο οποίος με επαγγελματισμό και συνέπεια βοήθησε στο «χτίσιμο» ενός ανταγωνιστικού συνόλου.
Ο προπονητής, θέλοντας να διευκολύνει τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τρόπο που τιμά και τις δύο πλευρές. Από εδώ και στο εξής, οι προπονήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Γκόγκα που αναλαμβάνει την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης.
Ο πρόεδρος του Άρη Λεπενούς, Χρήστος Μπέλος, ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Παναγιώτου για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο και για το ήθος που επέδειξε τόσο ως προπονητής όσο και ως άνθρωπος. Τονίζει ότι θα είναι πάντα φίλος της ομάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του πορείας, ενώ η ομάδα προχωρά στο επόμενο βήμα με στόχο να διατηρήσει τη σταθερότητα και την ανταγωνιστικότητά της στο πρωτάθλημα.









