Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, η ομάδα της Τραπεζούντας έχει στη λίστα της τον Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Αλ Χιλάλ, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ο Νούνιες μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία το 2025 μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερό ρυθμό, έχοντας καταγράψει μόλις 24 συμμετοχές με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ.

Η Τραμπζονσπόρ, η οποία πλέον διαθέτει στο ρόστερ της έναν παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστή όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ, θέλει να συνεχίσει την ενίσχυσή της με μεγάλα ονόματα και βλέπει στο πρόσωπο του Νούνιες έναν επιθετικό με εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν θεωρείται εύκολη, καθώς ο Ουρουγουανός δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Αλ Χιλάλ έως τον Ιούνιο του 2028. Παράλληλα, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει και η Μπεσίκτας, η οποία παρακολουθεί επίσης την περίπτωσή του.

Ο Νούνιες είχε αναπτύξει εξαιρετική σχέση με τον Σαλάχ κατά τη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας στη Λίβερπουλ. Οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν μαζί 122 φορές στο «Άνφιλντ», καταγράφοντας 18 συνεργασίες που οδήγησαν σε γκολ.

Μάλιστα, όταν ο Νούνιες αποχώρησε από τη Λίβερπουλ, ο Αιγύπτιος σταρ τον είχε αποχαιρετήσει με θερμά λόγια.

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που σε είχα συμπαίκτη και φίλο. Ήσουν πάντα αυθεντικός και έφερνες θετική ενέργεια όπου κι αν πήγαινες. Μας έκανες να γελάμε και έδειχνες την καρδιά σου σε ό,τι έκανες. Θα μας λείψεις και σου εύχομαι τα καλύτερα στη νέα σου ομάδα», είχε γράψει ο Σαλάχ.


ertsports.gr