Σε ρυθμούς προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο κινείται ο Όμηρος Νεοχωρίου, ο οποίος θα συμμετάσχει και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πρώτες συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο πλάνο και αναμένεται να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Ομήρου.

Παράλληλα, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει και την ενίσχυση του ρόστερ, καθώς αναμένεται να γίνουν προσθήκες ποδοσφαιριστών σε θέσεις όπου θα κριθεί απαραίτητο, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή και ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Στο τιμόνι της ομάδας αναμένεται να παραμείνει και ο Γιάννης Σεραφίγγος, με τη διοίκηση να δείχνει εμπιστοσύνη στο έργο του και να επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν με το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου, ενώ το πρώτο ραντεβού των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο, για την έναρξη της προετοιμασίας, υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς ο Όμηρος Νεοχωρίου βάζει σταδιακά τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με στόχο να δημιουργήσει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.