Στην απόκτηση δύο ιδιαίτερα ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας, συνεχίζοντας τη φιλοσοφία των τελευταίων ετών που θέλει την ομάδα να επενδύει σε ποδοσφαιριστές με προοπτική και μέλλον.
Πρόκειται για τον Θοδωρή Καλογεράκη και τον Σταύρο Μάρη, αμφότεροι ηλικίας 16 ετών, οι οποίοι αποκτήθηκαν από τα Καναρίνια Αγρινίου, όπου αγωνίζονταν με επιτυχία στο πρωτάθλημα Κ16. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου και ήδη από τις πρώτες προπονήσεις με τη νέα τους ομάδα έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την αγωνιστική τους συμπεριφορά, την ποιότητα και τη διάθεση που δείχνουν καθημερινά στο γήπεδο.
Στον Χρυσό Αστέρα υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους, με τους ανθρώπους της ομάδας να πιστεύουν ότι μπορούν να εξελιχθούν σημαντικά μέσα από τη δουλειά και να αποτελέσουν μέρος του μέλλοντος του συλλόγου. Άλλωστε, η ομάδα της Παντάνασσας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και δεν είναι τυχαίο ότι το φετινό ρόστερ, ενόψει της ιστορικής συμμετοχής στην Α’ Κατηγορία, θα είναι ένα από τα πιο νεανικά και ελπιδοφόρα του πρωταθλήματος.
Ο Θοδωρής Καλογεράκης και ο Σταύρος Μάρης αποτελούν ακόμη δύο κομμάτια στο παζλ του νέου Χρυσού Αστέρα, που χτίζεται με στόχο να συνδυάσει παρόν και μέλλον στην πρώτη του παρουσία στα «σαλόνια» του νομού.
“Εκ της διοικήσεως”









